Taczka i deska to nie jest najlepsze połączenie...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Taczka i deska to nie jest najlepsze połączenie...
Kastracja trutni budowlanych
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
To w tym Lądku czy też Lądku Zdrój są ziemianki???
Taki stary a bez doświadczenia
Impressa88 W Lądku te angole to takie debile że aż W głowie się nie mieści oczywiście na budowach czesto I gesto pytają obcokrajowców jak coś przeliterowac no kurwa to jakbyś pytał Ukraińca o interpunkcje
MtO napisał/a:
Impressa88 W Lądku te angole to takie debile że aż W głowie się nie mieści oczywiście na budowach czesto I gesto pytają obcokrajowców jak coś przeliterowac no kurwa to jakbyś pytał Ukraińca o interpunkcje
hahahaha potwierdzam. Kiedyś pracowałem w firmie z kilkunastoma anglikami i zawsze prosili mnie abym to ja złożył zamówienie smsem do szefa z listą potrzebnych rzeczy. Raz zabrakło nam słupka od balustrady więc zapytałem czy słupek pisze się tak samo jak słupek od ogrodzenia i 15 minut obserwowałem burzę mózgów . Kilka miesięcy później wpadły mi w oko statystyki analfabetyzmu w UK ( ponad 10%) i wtedy zrozumiałem czemu emigranta prosili o składanie zamówień
Stary głupi chuj !
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów