📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jeden to rozumiem ze wypadl z drogi, ale zeby az trzech kolejno i to tak jeden po drugim?!
Jak podaje źródło: "Szokujący wypadek został odnotowany dziś rano, kiedy samochód jadący z dużą prędkością z Av General Paz stracił kontrolę i po zerwaniu poręczy spadł na ogród graniczący z Av del Libertador.
CCTV zarejestrowało moment, w którym pojazd, biały Volkswagen Voyage, przełamuje barierkę ochronną. 19-letni kierowca został przeniesiony do szpitala w Pirovano, a następnie przeniesiony do Tornú, gdzie pozostaje w szpitalu w stanie krytycznym, ze względu na urazy: odbite płuca, połamane lewe biodro, złamanie lewej kostki, złamanie zatoki czołowej i kości czaszki prawej orbity. Prędkościomierz zatrzymał się w momencie wypadku na 170 kilometrach na godzinę".
CCTV zarejestrowało moment, w którym pojazd, biały Volkswagen Voyage, przełamuje barierkę ochronną. 19-letni kierowca został przeniesiony do szpitala w Pirovano, a następnie przeniesiony do Tornú, gdzie pozostaje w szpitalu w stanie krytycznym, ze względu na urazy: odbite płuca, połamane lewe biodro, złamanie lewej kostki, złamanie zatoki czołowej i kości czaszki prawej orbity. Prędkościomierz zatrzymał się w momencie wypadku na 170 kilometrach na godzinę".
Mnie tam bardziej szokuje droga z pięcioma pasami w jednym kierunku. Pomijając niemieckie 3-4pasy, angielskie 3 pasy i S7 w okolicach gdańska to nie widziałem nic szerszego
Ps. Bramki na a2 się nie liczą
– Wczoraj jechałem tędy, tych domów jeszcze nie było.
– Tak mówicie? A gdyby tutaj staruszka przechodziła do domu starców, a tego domu wczoraj by jeszcze nie było, a dzisiaj już by był, to wy byście staruszkę przejechali, tak? A to być może wasza matka!
– Jak ja mogę przejechać matkę na szosie, jak moja matka siedzi z tyłu?
– Halo, tu „Brzoza”, tu „Brzoza”! Źle cię słyszę! Powtarzam, powiedział, że matka siedzi z tyłu… „Matka siedzi z tyłu!” Tak powiedział!
– Tak mówicie? A gdyby tutaj staruszka przechodziła do domu starców, a tego domu wczoraj by jeszcze nie było, a dzisiaj już by był, to wy byście staruszkę przejechali, tak? A to być może wasza matka!
– Jak ja mogę przejechać matkę na szosie, jak moja matka siedzi z tyłu?
– Halo, tu „Brzoza”, tu „Brzoza”! Źle cię słyszę! Powtarzam, powiedział, że matka siedzi z tyłu… „Matka siedzi z tyłu!” Tak powiedział!
DoubleBorger napisał/a:
Mnie tam bardziej szokuje droga z pięcioma pasami w jednym kierunku. Pomijając niemieckie 3-4pasy, angielskie 3 pasy i S7 w okolicach gdańska to nie widziałem nic szerszego
To mało widziałeś
Poszedł po bandzie....
170 km/h na takim ślimaczku zjazdowym? Nie wiem czego się spodziewał Pan kierowca...
Wygląda tak, jakby tam już leżało jedno auto na boku, ale pewnie mnie wzrok myli. Jednak jeśli nie, to bohater powyższego filmiku nie zrobił tego tak dobrze, jak się dało.
jak w GTA chciał wysiąść w trakcie lotu ^^
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów