Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 19 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
🔥 Uważaj, on ma nóż! - teraz popularne
Mieszczuch 2015-04-17, 23:33 4
No i co? Miało być Jeb i nie ma Jeb, jestem zawiedziony...
Zgłoś
androgenius 2015-04-17, 23:43 10
Warto wiedzieć, że piramida balla to najwyższy na świecie pinakiel skalny, tylko na nim żyje unikalny gatunek straszyka, oraz że ten przykry kijek od kamerki to w dupę sobie można włożyć i wyjść na dwór a i tak będzie mniejsza wiocha, niż reklamować to ustrojstwo w filmikach

Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Zgłoś
Syn3czek 2015-04-18, 0:49
Piękna sprawa
Zgłoś
Qweascz 2015-04-18, 1:57 2
Hmmm uwzględniając to co Jeb C. robił prędzej to jest słabe:) Widoki owszem piękne, jednak daleko do "wariata" z przed lat. Ten filmik to zabawa, kiedyś ku radości sadoli przeginał pałę często ocierając się o śmierć.
Zgłoś
Aragon1988 2015-04-18, 3:21 1
Zajebiste, zawsze jak oglądam coś takiego to zastanawiam się, co trzeba robić w życiu na co dzień, żeby móc tak szaleć. Chyba że tak wygląda ich dzień poprzedni, ale w takim razie ciekaw jestem jak odpoczywają. Za biurkiem siedząc w excelu?
Zgłoś
tgdarek 2015-04-18, 10:20
No fakt, robi wrażenie.
W Polsze z imieniem Jeb, koleś nie miał by łatwo.
Zgłoś
kret_ekg 2015-04-18, 13:00 6
muza napawa islamskim explodyzmem
Zgłoś
nobas 2015-04-18, 19:45
skoczylbym se z wingsuitem
Zgłoś
KileTee 2015-04-18, 20:15
w opisie jest napisane nad a nie obok...
Zgłoś
rudikopf 2015-04-18, 21:24
Nie żebym narzekał filmik i owszem fajny i tyle, ale qrwicy dostaję jak słyszę te żydowskie sqrwiałe jęki...
Zgłoś
klucha121 2015-04-18, 22:05
no spoko...mogl ja jeszcze obleciec..bylo by ciekawiej
Zgłoś
mikEWrona 2015-04-18, 23:04
ale pojeb HE HE HE

Weź daj mi spokój.
Zgłoś
kszan 2015-04-19, 0:16 1
Soundtrack rozkurwia moja cierpliwosc na kawalki
Zgłoś
k................h 2015-04-19, 0:59
Jak dla mnie zarąbiste, kto nie skakał, nie wie jak niebezpieczne jest lądowanie w morzu w wing-suit i spadochronie.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów