Spóźniony śmigus-dyngus ale jaki efektowny
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@DomPass lepiej byś pomógł matce śmieci wynieść albo chociaż na ławce pod blokiem byś sobie posiedział zamiast tu marnować czas na niezrozumiały internet.
@hycel Złapałbym i wpierdolił każdemu z osobna ( tym którzy oblewali gościa ) , bo wkurwia mnie kiedy kilku cwaniaków zbiera się, coby wpierdolić ( czyt. poznęcać się ) nad słabszym..
Oczywiście gdybym tylko nie byl internetowym spinaczem..
Oczywiście gdybym tylko nie byl internetowym spinaczem..
hycel napisał/a:
Lany poniedziałek w wersji sadystycznej, nagrywany kapciem (przepraszam za to)
Z tym kapciem to nie żartowałeś...
DomPas napisał/a:
"wiejskie powiadacie , jednak pamiętam doskonale , że to zawsze mieszczuchom odpierdalało na świeżym powietrzu po wypuszczeniu z betonowych klatek"
klatek
Wystawiono 6 piw(a): zygi2, SzymekPL, ORMOWIEC, konradssc, manfred1992, dymion
Co tak malo piw, do boj wiesniacy!
Nauczysz mnie tak cytować posty?
qucharz69 napisał/a:
wiejskie powiadacie , jednak pamiętam doskonale , że to zawsze mieszczuchom odpierdalało na świeżym powietrzu po wypuszczeniu z betonowych klatek
Kurde, wieśniaków tutaj jak grzybów po deszczu i piwa sobie stawiają
@up prawda boli nie ??? Zresztą współczuje wam. Żyjecie w tych pokojach których wielkością przypominają mój mały kibel domu. Dzieciństwo ogranicza się do Metina i Tibi a jak by wam przyszło wbić głupi gwóźdź do byście się chyba zabili tym młotkiem.
@up jak niewiesz jest już wiosna (miastowi pewnie tego niewiedzą), wiec z liśćmi ni chuja, ale jeśli o to pytasz to powiem ci że wszystkie ładnie pozbierane i spalone w w końcu trzeba dbać o swoje podwórko. Ale do kogo ja mówię wy nie macie własnego podwórka i się meczycie w tych klatkach 2x2 no cóż szkoda was hehe.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów