Spóźniony śmigus-dyngus ale jaki efektowny
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Przesłanie do kozojebców
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wiejskie zaloty, ale chociaż może potem u dała kwiat swej cnoty na sianie pomiędzy świniakami a kuniami
wiejskie powiadacie , jednak pamiętam doskonale , że to zawsze mieszczuchom odpierdalało na świeżym powietrzu po wypuszczeniu z betonowych klatek
A teraz wyobraźcie sobie w miejscu jej upadku rozbitą butelkę
We wsi nadszedł czas kąpieli
To już sobie nie porucha ;D
to takie Ruskie zaloty
"wiejskie powiadacie , jednak pamiętam doskonale , że to zawsze mieszczuchom odpierdalało na świeżym powietrzu po wypuszczeniu z betonowych klatek"
klatek
Wystawiono 6 piw(a): zygi2, SzymekPL, ORMOWIEC, konradssc, manfred1992, dymion
Co tak malo piw, do boj wiesniacy!
klatek
Wystawiono 6 piw(a): zygi2, SzymekPL, ORMOWIEC, konradssc, manfred1992, dymion
Co tak malo piw, do boj wiesniacy!
ale pizgła w wiejski strumyk a co do ruchania to i tak nie by nie poruchał on prawiczek ona dziewica, czekają do ślubu
Lany poniedziałek w wersji sadystycznej, nagrywany kapciem (przepraszam za to)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów