📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
puściłem sobie to tyle razy że ja już sampel mam do techniawki z tego wymyślony
ahh!! jak ja sie ciesze. te dyskoroli i inne tego typu rzeczy powinne byc zabronione. tylko łamią kości na tym gównie
Poręcz montował pan Wiesiu z Blok Ekipy
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
ahh!! jak ja sie ciesze. te dyskoroli i inne tego typu rzeczy powinne byc zabronione. tylko łamią kości na tym gównie
Puki sobie łamią, to wszystko OK. Selekcja naturalna. Oczywiście zakładam, że pokrywają wszystkie koszty, w tym naprawę takiej barierki przez najdroższą firmę w mieście.
Mam nadzieję, że jeszcze będzie musiał pokryć koszty naprawy poręczy
szkoda, bo to chyba ściema i sami te barierki rozkręcili. Jakoś za mało mu się stało na takie leżenie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów