"Północnoafrykański azylant kłóci się z francuskim ojcem oraz uderza dziecko po głowie"
"Północnoafrykański azylant kłóci się z francuskim ojcem oraz uderza dziecko po głowie"
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W sumiennie będzie psem nawet jak by mu imię zmienić. Raz raz idź komuszkowi na kolankach posiedzieć i dobranoc.
Pisz po polsku gościu
Pisz po polsku gościu
Nie. Ale pies będzie psem nawet jak by mu imię zmienić. To podobnie jak twoje zablokowane i to konto. Idz ukrze spać.
Nie. Ale pies będzie psem nawet jak by mu imię zmienić. To podobnie jak twoje zablokowane i to konto. Idz ukrze spać.
Mówiąc o ukrze i psie masz na myśli siebie rozumiem tak ?
Mówiąc o ukrze i psie masz na myśli siebie rozumiem tak ?
Nie rozumiesz
Kurwa, tak sobie poczytałem teraz w spokoju te wasze dialogi polityczne no i powiem szczerze, że nie widziałem czegoś takiego. Kipi z was potężna dawka zjebania umysłowego. No jak to wszystko czytam, to mam przed sobą obraz ludzi po 40tce, gdzie wóda jest ich ucieczką od problemów i mają wyprany mózg(w zasadzie to jego brak) po jakże wyśmienitej kadencji rządów pisu. Jestem dumny z siebie, że mam w rodzinie brata, który pokazał mi, dlaczego trzeba jebać pis i co jest z nimi nie tak. Wy widocznie nie mieliście trzeźwo myślącej osoby w rodzinie tylko zjebanych rodziców, którzy wpajali wam, że trzeba głosować na pis bo tak mówią w "teleekranie". Jakakolwiek obrona pisu wytwarza u mnie wielką radość gdy widze, jak bardzo boli was dupsko. I jeszcze ten kurwa zjeb siriuz... To jest ten kurwa kretyn, który wziął karte do referendum na wyborach co tylko potwierdza, że jest pierdolonym boomerem z początku opisu. Gardzę wami wszystkimi. Pewnie sobie o mnie pomyślicie, ze jestem wyborcą jakiegos zjebanego KO czy innych chujstw... Otóż nie, nie zdradze wam na kogo głosowałem. Karty do referendum nie wziałem z przytomnego powodu. Kto ma mózg to również nie wziął karty i wie dlaczego sie jej nie brało. A co do głosowania... Oddałem głos tak, żeby te kurwy pisowskie przestały rządzić. Dzień w którym przegrali, był najlepszym dniem dla mnie, dla wielu Polaków jak i dla Polski. Mówie co chcecie, mam to gdzieś. Nie będę odpisywał na wasze pierdy. Ból dupy za 3, 2, 1... Przynajmniej bede miał co poczytać.
Super historia
[ Dodano 2024-10-08, 22:31 ]
Nie rozumiesz
O jaka wielka szkoda
[ Dodano 2024-10-08, 22:33 ]
Kurwa, tak sobie poczytałem teraz w spokoju te wasze dialogi polityczne no i powiem szczerze, że nie widziałem czegoś takiego. Kipi z was potężna dawka zjebania umysłowego. No jak to wszystko czytam, to mam przed sobą obraz ludzi po 40tce, gdzie wóda jest ich ucieczką od problemów i mają wyprany mózg(w zasadzie to jego brak) po jakże wyśmienitej kadencji rządów pisu. Jestem dumny z siebie, że mam w rodzinie brata, który pokazał mi, dlaczego trzeba jebać pis i co jest z nimi nie tak. Wy widocznie nie mieliście trzeźwo myślącej osoby w rodzinie tylko zjebanych rodziców, którzy wpajali wam, że trzeba głosować na pis bo tak mówią w "teleekranie". Jakakolwiek obrona pisu wytwarza u mnie wielką radość gdy widze, jak bardzo boli was dupsko. I jeszcze ten kurwa zjeb siriuz... To jest ten kurwa kretyn, który wziął karte do referendum na wyborach co tylko potwierdza, że jest pierdolonym boomerem z początku opisu. Gardzę wami wszystkimi. Pewnie sobie o mnie pomyślicie, ze jestem wyborcą jakiegos zjebanego KO czy innych chujstw... Otóż nie, nie zdradze wam na kogo głosowałem. Karty do referendum nie wziałem z przytomnego powodu. Kto ma mózg to również nie wziął karty i wie dlaczego sie jej nie brało. A co do głosowania... Oddałem głos tak, żeby te kurwy pisowskie przestały rządzić. Dzień w którym przegrali, był najlepszym dniem dla mnie, dla wielu Polaków jak i dla Polski. Mówie co chcecie, mam to gdzieś. Nie będę odpisywał na wasze pierdy. Ból dupy za 3, 2, 1... Przynajmniej bede miał co poczytać.
Nawet tego całego nie przeczytałem bo sadolowych filozofów i rzeczoznawców jest tutaj od zajebania
Tylko że to pisowcy wpuścili ich tysiące.
A co za różnica czy bandyci z PiS czy z PO? Jedno i drugie taka sama szajka.
Rozkurwił bym chujowi łeb tam za to dziecko a na koniec zaciągnąl w te krzaki żeby tam zdechł i nikt sie nie zainteresował tym ścierwem.
Lepiej najpierw go zaciągnąć w ustronne miejsce i nie bić... długo z tym czekać... niech czeka... a następnie zacząć bić... zmyślnie... kokosy na głowę, łokcie na nos... lepiej jak jest do tego więcej ludzi by dokładniej bić. By się tak nie bronił... I znów czekać i bić i czekać i tak długo... niech raz czuję ból a raz czeka na ten ból
Więcej do Polski takich panów prosimy, panie Donaldzie Tusk. Fur deutchland
Przeciesz u nas jakby tak zrobił ..... To by popełnił brutalne samobójstwo .....
Przeciesz u nas jakby tak zrobił ..... To by popełnił brutalne samobójstwo .....
Ta,z obecną propagandą tvp i tvn odrazu by była gadka że nacjonaliści często myleni z nazistami mordują NIEWINNYCH obcokrajowców
Ta,z obecną propagandą tvp i tvn odrazu by była gadka że nacjonaliści często myleni z nazistami mordują NIEWINNYCH obcokrajowców
Acha czyli on nie rozumie on jak szympans albo goryl..... Aha .
A wiecie gdzie się trzyma naczelne u ludzi w zoo albo w klatkach. Właśnie czemu oni biegają sobie od tak a taki goryl albo szympans nie może żyć od tak łazić po mieście.....
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów