"Północnoafrykański azylant kłóci się z francuskim ojcem oraz uderza dziecko po głowie"
"Północnoafrykański azylant kłóci się z francuskim ojcem oraz uderza dziecko po głowie"
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kogo ? Szura ? Pisz chłopcze po polsku , ja kacapskiej gadki ni panimaju.
Ale on przynajmniej nie lubi w dupę w przeciwieństwie do ciebie. Poza tym jak można być pro-rosyjskim ukraińcem,jedno drugiemu sobie przeczy , chłopaku nie pisz już pod wpływem alkoholu.
Blisko jesteście. Krypto-pedały?
Rozkurwił bym chujowi łeb tam za to dziecko a na koniec zaciągnąl w te krzaki żeby tam zdechł i nikt sie nie zainteresował tym ścierwem.
W internecie każdy cwaniak a w rzeczywistości nawet własnych bab nie potrafią ogarnąć. XD
Frekwencja jest kobietą.
Co to za facet żeby swojemu dzieciakowi pozwolić tak jebnąć i jeszcze nic z tym nie zrobić. Ha tfuu!
To ci sami co chodzili na marsze kobiet i wrzucali sobie zygzaki na profilowe jakby nie mieli nic do powiedzenia w kwestii własnych dzieci.
Ścierwo. Jebać każdego kto głosował na eurozjebów od multikulti KO i folksdojcza Tuska
Czyli głównie kobiety.
Czyli głównie kobiety.
Nie głównie, ale w większości. Tylko Lewica miała przewagę kobiet nad mężczyznami i tylko wśród młodych kobiet.
Zasadniczo tak - KO to partie cipeczkowe.
Blisko jesteście. Krypto-pedały?
Dobra dobra ,to ty tu potrawisz nawalać o homosiach dosłownie godzinami
Dobra dobra ,to ty tu potrawisz nawalać o homosiach dosłownie godzinami
Ok jesteście. To won z Polski bo tu was nie zalegalizują.
Ok jesteście. To won z Polski bo tu was nie zalegalizują.
Rozumiem że mówisz z autopsji. Sorry bardzo no ,taki mamy klimat
Rozumiem że mówisz z autopsji. Sorry bardzo no ,taki mamy klimat
Musisz się pogodzić z tym że kochasz inaczej. Bierz swojego prorosyjskiego chłopaka i na wschodzie sobie dupki wyluzujcie.
Musisz się pogodzić z tym że kochasz inaczej. Bierz swojego prorosyjskiego chłopaka i na wschodzie sobie dupki wyluzujcie.
Co jak co ale ty byś na bank chciał to zobaczyć co nie ?
Co jak co ale ty byś na bank chciał to zobaczyć co nie ?
Jak idziecie gdzie wasze miejsce owszem.
Dupy liżcie sobie w kuluarach jakiegoś pedalskiego klubu.
Jak idziecie gdzie wasze miejsce owszem.
Dupy liżcie sobie w kuluarach jakiegoś pedalskiego klubu.
Ty to faktycznie lubisz takie tematy XD, jeszcze na banie jak byłem miesiąc temu ( bo napisałem jakieś ciocie że ma wypierdalać) to pisałem z tobą na komentarzach na koncie smerf, i taka sama bajera była z twojej strony i 8 godzin twojego srania-pisania o twoich zapędach do mężczyzn
Ty to faktycznie lubisz takie tematy XD, jeszcze na banie jak byłem miesiąc temu ( bo napisałem jakieś ciocie że ma wypierdalać) to pisałem z tobą na komentarzach na koncie smerf, i taka sama bajera była z twojej strony i 8 godzin twojego srania-pisania o twoich zapędach do mężczyzn
W sumiennie będzie psem nawet jak by mu imię zmienić. Raz raz idź komuszkowi na kolankach posiedzieć i dobranoc.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów