"Północnoafrykański azylant kłóci się z francuskim ojcem oraz uderza dziecko po głowie"
"Północnoafrykański azylant kłóci się z francuskim ojcem oraz uderza dziecko po głowie"
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Skończy się i twoi tuszący bracia przyjadą T-34 bo inny sprzęt im się skończy. Wyrzuty sumienia powinieneś mieć że masz poglądy i piszesz jak byś był cofnięty i przetrzymany
Weź Ty idz na kursy doszkalające z języka polskiego
Rozkurwił bym chujowi łeb tam za to dziecko a na koniec zaciągnąl w te krzaki żeby tam zdechł i nikt sie nie zainteresował tym ścierwem.
No ale staremu też się należy wykurwić z otwartej kilka razy za pizdowatość.Dzięki takim pizdusią te kurwy sobie na tyle pozwalają, bo myślą potem że każdy biały to taki zwykły pletek.
W takiej sytuacji powinien, jak najszybciej oddać dziecko do rąk matki i potem wypatroszyć ciapatego jak karpia na święta, nawet gołymi rękoma jak by trzeba było
Weź Ty idz na kursy doszkalające z języka polskiego
Weź ty idź stąd i nie wracaj. Najlepiej na jakąś homokomunistyczną stronę.
Weź ty idź stąd i nie wracaj. Najlepiej na jakąś homokomunistyczną stronę.
Nie podoba Ci się w Polsce to wracaj na Ukrainę albo jedź dalej do Niemiec. Nie stać Cię? To chuj, paczki w magazynie same się nie przestawią, a jak będziesz tak sączył to skończą Ci się pracodawcy..
Rozkurwił bym chujowi łeb tam za to dziecko a na koniec zaciągnąl w te krzaki żeby tam zdechł i nikt sie nie zainteresował tym ścierwem.
Ta kurwa co nagrywała podjebała by Cię na psy, na bank ciągnie czarne fiuty :/
Nie podoba Ci się w Polsce to wracaj na Ukrainę albo jedź dalej do Niemiec. Nie stać Cię? To chuj, paczki w magazynie same się nie przestawią, a jak będziesz tak sączył to skończą Ci się pracodawcy..
Od 1-10 jak bardzo jesteś ułomny? Potrafisz po polsku czytać i rozumieć co napisałem? Czemu każesz Polakowi wracać na Ukrainie skoro sam nie jesteś Polakiem? Czemu swoich ukraińskich braci nie lubisz? Zazdrościsz ze cie do Polski nie wpuścili bo szalety na stacji.metra w Kijowie same się nie wyczyszczą? Kolejne pytania a tym.razme bądź prawdziwym.mezczyzna albo choć postaraj się i odpowiedzi,.
Od 1-10 jak bardzo jesteś ułomny? Potrafisz po polsku czytać i rozumieć co napisałem? Czemu każesz Polakowi wracać na Ukrainie skoro sam nie jesteś Polakiem? Czemu swoich ukraińskich braci nie lubisz? Zazdrościsz ze cie do Polski nie wpuścili bo szalety na stacji.metra w Kijowie same się nie wyczyszczą? Kolejne pytania a tym.razme bądź prawdziwym.mezczyzna albo choć postaraj się i odpowiedzi,.
bla bla bla bla Turbobaron uważaj teraz, łap!
bla bla bla bla Turbobaron uważaj teraz, łap!
Ok banderowski faszysto sam sie zaorałeś. Nie pisz więcej bo się bardziej pogrążogrążysz bardziej (o ile się da)
Ok banderowski faszysto sam sie zaorałeś. Nie pisz więcej bo się bardziej pogrążogrążysz bardziej (o ile się da)
Dobra, moja wina, za słabo rzuciłem
Coś o Żydach jeszcze napisz, żeby był standardowy zestaw szura.
Kogo ? Szura ? Pisz chłopcze po polsku , ja kacapskiej gadki ni panimaju.
[ Dodano 2024-10-08, 11:48 ]
Ale nie dociera do Ciebie że się zbłaźniłeś i zdemaskowałeś. Jesteś prorosyjskim trollem do tego Ukraińcem. Baranie piszesz o cudownych Rosjanach i tym jaka Ukraina zła… a nawet Polakiem nie jesteś. Wracaj do swojego kanapowa i nie pisz tu więcej. Poza tym czaisz
Ze ludzie starsi mają dzieci tera? Nie to wy Oświęcimiu 16 roku życia.
Ale on przynajmniej nie lubi w dupę w przeciwieństwie do ciebie. Poza tym jak można być pro-rosyjskim ukraińcem,jedno drugiemu sobie przeczy , chłopaku nie pisz już pod wpływem alkoholu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów