📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-08, 0:14
@Clarx, nie, po prostu nie każdy jest atencyjną kurwą.
Ty Clarx, o jakiej odwadze piszesz? Przecież to choroba, modyfikacje ciała, coś na ryju nie wiem co... Ty nazywasz to odwagą ale odwaga to jak ratujesz cudze dziecko z topieli, albo lasy deszczowe... Ale kurwa nie to!! To raczej potrzzeba pokazania innym jakie mam zjebane wnętrze poprzez zjebania sobie zewnetrzęgo wyglądu. Jak to chodzi? To naprawdę doszyta dłoń do stopy????
znowu wróciłem na sadola
Przekaz w sumie dobry, jebać faszyzm, socjalizm i jebać ją. Jedną fotkę jednak ma fajną:
Kurwa wysil się i poszukaj a nie patrzysz tylko na flagę... choć doceniam, że wiesz jaki kraj ma tę flagę
"Ona" pochodzi z Auckland w Nowej Zelandii, a mieszka w Paryżu... we Francji
Kurwa wysil się i poszukaj a nie patrzysz tylko na flagę... choć doceniam, że wiesz jaki kraj ma tę flagę
Czytam te wasze komentarze .. to jeden zdziwiony, to drugi zszokowany, trzeci jebnąl bełta na klawiaturę
Dziwi mnie to, że do kurwy nędzy żaden z was nie zjebie autora tego gówna za wrzucanie takiego skurwysyństwa na stronę.. wszyscy zdajemy sobie sprawę z tego, że coś takiego chodzi po świecie ale kurwa na chuj tego tyle na sadisticu? Sami się przebijacie głupotą wrzucajac tu takie śmieci. Żal mi dupę ściska dlatego że ma możliwości zablokować uzywotkownika hal9002 tak abym więcej nie musiał patrzeć na to co tu dodaje.. i niech go to coś wyrucha kurwa człowiek czasem wejdzie żeby zobaczyć filmiki wypadków, coś śmiesznego lub kreatywnego ale nie wyświetla się coś takiego na stronie głównej kurwa ..
A autor może lizać stopy koleżance że zdjęcia
Up. A masz może jeszcze numer telefonu? Powiem ci że sam masz zainteresowania jak by nie w tą stronę
Dziwi mnie to, że do kurwy nędzy żaden z was nie zjebie autora tego gówna za wrzucanie takiego skurwysyństwa na stronę.. wszyscy zdajemy sobie sprawę z tego, że coś takiego chodzi po świecie ale kurwa na chuj tego tyle na sadisticu? Sami się przebijacie głupotą wrzucajac tu takie śmieci. Żal mi dupę ściska dlatego że ma możliwości zablokować uzywotkownika hal9002 tak abym więcej nie musiał patrzeć na to co tu dodaje.. i niech go to coś wyrucha kurwa człowiek czasem wejdzie żeby zobaczyć filmiki wypadków, coś śmiesznego lub kreatywnego ale nie wyświetla się coś takiego na stronie głównej kurwa ..
A autor może lizać stopy koleżance że zdjęcia
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
@up
Up. A masz może jeszcze numer telefonu? Powiem ci że sam masz zainteresowania jak by nie w tą stronę
Świat schodzi na psy.
Spoko loko, niedługo będzie dzieciom bajki w przedszkolu czytać, wy zacofane homofoby i faszyści .
Spoko, czekam aż zacznie czytać dzieciom ksiazki w przedszkolu i uczyć trzepac konia.
Spoko, czekam aż zacznie czytać dzieciom ksiazki w przedszkolu i uczyć trzepac konia.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Pragnę zwrócić uwagę na budowę prawej nogi (konkretnie piętę), oraz ułożenie lewej...
Ale nie musi szpilek zakładać
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów