📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Dziwie się, że jeszcze TO nie wystąpiło na Eurowizji... wygrana pewna.
Unicestwić zanim się rozejdzie
Ale w czym problem? Podchodzi to coś do ciebie, a ty od razu masz odpowiedzi na wszystkie pytania. Możesz podjąć właściwą decyzję.
Gorzej, gdy osobnik ubiera się w czarna sukienkę i uczy moralności...
Obrzygałem klawiaturę.
mamy rozumieć że druga stopa też zakończona jest kopytem z fuckiem wciśniętym w odbyt ?!
nelbox napisał/a:
Kolejny molestowany?
Kurła, powiedzcie mi, po huj takie coś żyje i tylko tlen marnuje. do czego to się nadaje? Do korpo nie przyjmą, do przedszkola nie przyjmą, a żeby pracować jako ssak leśny, to też trzeba się jakoś prezentować. To coś wygląda jakby spierdoliło z klatki jakiegoś chorego naukowca bleeeeeeeeeeee. btw co to za stopa, co to za mutacje, ja nie ogarniam tego.....
Pierdolnięta. Już po używaniu słowa Faszyści widać że należy do grupy ludzi pierdolniętych. Inne zdjęcia jak się wrzuci google grafika już ewidentnie pokazują że mamy do czynienia z osobą pierdolniętą i bez finezji.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów