Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nie po prostu bawi mnie to jak niektórzy reagują, jakby jebali ich pastuchem po jajach
Wy matoły! Jak bardzo niewiele trzeba mieć szarych komórek we łbie, żeby nie dostrzec satyry, sarkazmu i ironii; żeby nie odróżnić krytyki od szczerego hejtu. Gdyby nie te parę szarych komórek, które Wam zostało bylibyście całkiem niezłą roślinką pokojową.
Jak czytam takie komentarze, to nie wiem czy mam mówić dzień dobry czy guten morgen.
Jak się coś nie podoba do wypierdalać, albo sami zróbcie lepiej. Ale oczywiście nie zrobicie lepiej, bo jesteście hejterami, czyli debilami. Nic wartościowego nie potraficie zrobić, ledwo umiecie się sami podetrzeć, więc całymi dniami siedzicie przed komputerem i swoimi obsranymi palcami wpisujecie debilne komentarze.
Pozdrawiam.
Wredny Ja.
Nie zapomnijcie mnie zhejtować, bo się zawiodę.
Specjalnie założyłem tutaj konto żeby napisać ten gówniany komentarz.
Wy matoły! Jak bardzo niewiele trzeba mieć szarych komórek we łbie, żeby nie dostrzec satyry, sarkazmu i ironii; żeby nie odróżnić krytyki od szczerego hejtu. Gdyby nie te parę szarych komórek, które Wam zostało bylibyście całkiem niezłą roślinką pokojową.
Jak czytam takie komentarze, to nie wiem czy mam mówić dzień dobry czy guten morgen.
Jak się coś nie podoba do wypierdalać, albo sami zróbcie lepiej. Ale oczywiście nie zrobicie lepiej, bo jesteście hejterami, czyli debilami. Nic wartościowego nie potraficie zrobić, ledwo umiecie się sami podetrzeć, więc całymi dniami siedzicie przed komputerem i swoimi obsranymi palcami wpisujecie debilne komentarze.
Pozdrawiam.
Wredny Ja.
Nie zapomnijcie mnie zhejtować, bo się zawiodę.
mówisz, masz, Ty pizdo na kaczych nogach, co Ty pierdolisz.
satyry, sarkazmu i ironii bo kurwa pierdolne, przecież to jest gówno w czystej postaci.
jesteś hipokryta koleś, jak Ci się nie podobały komentarze, to powinieneś wypierdalać, w myśl tego co piszesz, a nie tracić swój cenny egzystencjonalnie potencjał, na zakładanie konta na sadolu i wypisywanie prawd mojrzeszowskich.
idz kup gopro zestrimuj to z sadoloem i poszukaj dobrego przejscia.
masz chuju, hejta
mówisz, masz, Ty pizdo na kaczych nogach, co Ty pierdolisz.
satyry, sarkazmu i ironii bo kurwa pierdolne, przecież to jest gówno w czystej postaci.
jesteś hipokryta koleś, jak Ci się nie podobały komentarze, to powinieneś wypierdalać, w myśl tego co piszesz, a nie tracić swój cenny egzystencjonalnie potencjał, na zakładanie konta na sadolu i wypisywanie prawd mojrzeszowskich.
idz kup gopro zestrimuj to z sadoloem i poszukaj dobrego przejscia.
masz chuju, hejta
dzięki łysa kurwo, już mi lepiej
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów