📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
~Erutlev Nie widzisz ze to ustawione? w przerwie na gre bierze obie jak chce i kiedy chce. A ty sie napioles jak bys cipki nigdy nie lizał ...:O
~Erutlev Sam sie wpierdoliles stwierdzeniem JEST SZANSA ZE SIE ZGODZA ty stulejko sadistikowa
~Erutlev Sam sie wpierdoliles stwierdzeniem JEST SZANSA ZE SIE ZGODZA ty stulejko sadistikowa
Prawdziwe lesby po pierwsze są brzydkie, a po drugie jeśli nawet znajda się ładne to zapomnij, że przynajmniej wsadzisz pomiedzy nie swoją rękę. Zupełnie inna historia to BI. :]
Erutlev napisał/a:
Chłopaczek powinien się kurwa przyłączyć a nie grać w grę. Suki napalone i jest szansa, że się zgodzą.
W najgorszym wypadku wróci do punktu wyjścia i sobie będzie dalej grał.
Weź ty, kurwa, czasami pomyśl zanim coś tak idiotycznego pierdolniesz bo wstyd czytać.
Mini wersja "puszekaśmieszka" żeby dodać do Emotek Sadstic.
A jak poczynicie to chuj mnie to obchodzi.
A jak poczynicie to chuj mnie to obchodzi.
Może wiedział, że to dwie zagorzałe lezby?
Up, za gorzałe mówisz gorzała zawsze jest
Chuj z tym, że dwie kobiety jak lesbijki?
remi1982 napisał/a:
Homo niezależnie od płci powinno się utylizować.
A ja bym utylizował zjebów, którzy wpierdalają się czyjeś życie prywatne.
kopniak w dupy i niech spierdalają kurwiszony,
osobiście
to już bym wolał pisać komentarze na Sadolu,
a homosie wypierdalać z wyra, bo mi tylko syfa zostawiają na pościeli
osobiście
to już bym wolał pisać komentarze na Sadolu,
a homosie wypierdalać z wyra, bo mi tylko syfa zostawiają na pościeli
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów