Ten film przedstawia mieszkańca chińskiej stolicy, Pekinu, który 7 lutego wyszedł na dach wieżowca, aby poćwiczyć jazdę na nartach, dla zabicia czasu podczas kwarantanny koronawirusa.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
próbować żyć normalnie bedąc zdrowym a skazanym na zainfekowanie we własnym mieście.
Skończcie z takim chujostwem. Sam nie wrzucam materiału bo mam to w pizdzie od sąsiadki i w swoim chuju ale nie zaśmiecajcie ostatniego bastionu Polskiego narodu. Ludzie chcą igrzysk a nie kurwa japońców na nartach albo stolca na mordzie. Chcecie Piw ? Walicie konia do ilości komentarzy ? Dajcie meksykańskie kartele, favele ociekające juchą, albo choć jakąć pospolitą egzekucję z ISIS. Admini dajcie kurwa datę urodzin do weryfikacji a połowa motłochu się ztleni bo nawet tego uzupełnić nie potrafi,
bigsexy napisał/a:
Skończcie z takim chujostwem. Sam nie wrzucam materiału bo mam to w pizdzie od sąsiadki i w swoim chuju ale nie zaśmiecajcie ostatniego bastionu Polskiego narodu. Ludzie chcą igrzysk a nie kurwa japońców na nartach albo stolca na mordzie. Chcecie Piw ? Walicie konia do ilości komentarzy ? Dajcie meksykańskie kartele, favele ociekające juchą, albo choć jakąć pospolitą egzekucję z ISIS. Admini dajcie kurwa datę urodzin do weryfikacji a połowa motłochu się ztleni bo nawet tego uzupełnić nie potrafi,
Zapomniałeś jeszcze dodać, żeby wypierdalać z Sadola, tych, którzy nic nie dodają od siebie, a drą japę o nic...
A co do meksykańskich karteli; niewielu polaków stać- finansowo i psychicznie- na podróż do meksyku, aby nakręcić interesujący materiał
Egzekucje od ISIS- czemu sam nie poszukasz w necie i nie wrzucisz tutaj, ku uciesze wszystkich? Swoją drogą to już dawno ci od ISIS nie wrzucali nic nowego...
A z tą datą urodzenia to dojebałeś jak łysy grzywą o kant kuli
PS Jak już piszesz (roszczeniowe) komentarze, to pisz po polsku!
bigsexy napisał/a:
Admini dajcie kurwa datę urodzin do weryfikacji a połowa motłochu się ztleni bo nawet tego uzupełnić nie potrafi,
Byłbyś pierwszy w kolejce.
Chiński szwadron śmierci już do niego jedzie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów