📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Chciał dobrze dla misia. Pokazał mu świat z lotu ptaka. Misiu podziękował
Kłykcin_Kończysty napisał/a:
Co za chuj pierdolony w czapce.
ProVVe napisał/a:
Czego sie spodziewać po szmatłogłowej ciemnocie ruchajacej kozy... Pewnie mu niedzwiadek ulubiona koze pogryzł
A co miał zrobić? Pogłaskać i przytulić do poduszki?
Przecież to jest, mały bo mały, ale jednak kurwa niedźwiedź. W dodatku cały przerażony walką z pudełkiem i gotowy do obrony poprzez atak. Gość dobrze pomyślał rzucając go z niedużej wysokości to miś się sturla na dół i mu do głowy nie wpadnie aby go upierdolić tylko od razu zacznie uciekać.
A misiowi nic nie będzie. To twarde skurwysyny są.
UP dokładnie zresztą tam nie było dużej skarpy kamienistej bo widać krawędź trawnika i jakieś mniejsze chaszcze na środku..
Ojejku misia skrzywdzili taki słodziak, jak w bajkach, na pewno nikogo by nie zaatakował, bo rozumie, że oni go uratowali... teraz się będziecie pedały na pocieszenie grzać w kakao ?
Przecież to jest, mały bo mały, ale jednak kurwa niedźwiedź. W dodatku cały przerażony walką z pudełkiem i gotowy do obrony poprzez atak. Gość dobrze pomyślał rzucając go z niedużej wysokości to miś się sturla na dół i mu do głowy nie wpadnie aby go upierdolić tylko od razu zacznie uciekać.
A misiowi nic nie będzie. To twarde skurwysyny są.
Z tobą też tak robili w dzieciństwie, gdy byłeś nieznośny?
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów