📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Czego sie spodziewać po szmatłogłowej ciemnocie ruchajacej kozy... Pewnie mu niedzwiadek ulubiona koze pogryzł
ale nikt już nie zastanowił się czy ta straszna przepaść jest na pewno przepaścią i gówno warta ta całą historia.. zapodam podpowiedź; ucięty film.
Czyżby Halman konwertował na religię pokoju ?
RadosnyRabarbar napisał/a:
Czyżby Halman konwertował na religię pokoju ?
Ból istnienia go dopadł bo został zwolniony z sadolowej posady i zostalo mu uzalanie sie nad sobą
Pralpunkt napisał/a:
Mam nadzieję że podrośnie, wróci większy i wpieroli ich żywcem
Ale kto Halman, czy ten misiek?
huj z tym, czy tam była przepaść, czy nie było. jebani szmatogłowi, w czapkach, brudasy z ich religią, kozy, jebanie, kurrrrwaaaaaaaaaaaaaaa
<łączność zerwana>
<łączność zerwana>
Uratowali misia, który, jak to każdy mis idiota, wsadził swój głupi ryj w puchę, i wyjebali go szybko, żeby któregoś nie upierdolił. Tyle.
Kłykcin_Kończysty napisał/a:
Co za chuj pierdolony w czapce.
Ojej wszedł na sadistca i płacze bo mu misia zrzucili chlip chlip
Trochę rozumiem tego w czapce. Pierdolnął misia na bok, bo by go podrapał albo i pogryzł. Miał się z nim ruchać czy co?
Po chuj w ogóle tu założyłeś konto przed chwilą idioto?
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów