Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Prowizoryczna (klamka) jak demokracja w Rosji...
Ja widzę, że tobie wyraźnie kutasa brakuje. Ledwo się zarejestrowała, a już prawie same komentki o spermie, kutasach i seksie.
Pytanie tylko, czyś ty gruba, brzydka, czy jedno i drugie?
Jest tu na pewno wielu, którzy ci z bolcowaniem chętnie pomogą
Ja widzę, że tobie wyraźnie kutasa brakuje. Ledwo się zarejestrowała, a już prawie same komentki o spermie, kutasach i seksie.
Oj, oj ktoś tu ma kompleksy... Nie wnikam. A o bolcowaniu marzysz co najwyżej Ty.
Gorzej jak to samiec, ja się wypisuję.
Gorzej jak to samiec, ja się wypisuję.
Nie, akurat facetem nie jestem.
A po za tym to forum jest po to bym mogła być anonimowa.
A po za tym to forum jest po to bym mogła być anonimowa.
ale aminowo mozesz pokazać swoje cycory,..? duże masz wymiona czy pinezki?
ale aminowo mozesz pokazać swoje cycory,..? duże masz wymiona czy pinezki?
Nie ma szału. Na pewno część męska tego forum może poszczycić się większymi i jędrniejszymi.
Nie ma szału. Na pewno część męska tego forum może poszczycić się większymi i jędrniejszymi.
wiedziałem ze masz pindola oblechu...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów