📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:00
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:56
🔥
Black Friday
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
🇬🇧 English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
🇵🇱 Polska wersja
Hello guest,We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
W momencie otwierania drzwi, zawiał wiatr. Ona niestety ni trzymała drzwi i jebło w auto. Jednakże powinni poczekać albo spisać swoje numery tel. i rejestracje na kartę i za wycieraczke dać ;P
A weź mnie nie wkurwiaj, w przeciągu 9 miesięcy, 3 razy miałem drzwi rozpierdolone. Parkujesz wieczorem pod blokiem, wstajesz rano do roboty, a samochód rozkurwiony. A żeby ktokolwiek zostawił swój numer telefonu, to chyba potrzeba kurwa świadka, który by zwrócił pedałowi uwagę, inaczej nie ma szans.
Czytam te niektóre wypociny i śmiać mi się chce. Widać że naprawdę większość tutaj to pryszczate małolaty.
Kup jeden mądrala z drugim swoje auto , za swoje ciężko zapracowane pieniądze to zobaczysz jak to jest.
Oczywiście są wieśniaki co nie dbają i jeżdżą jak te chuje porysowanymi gratami. Ale normalny człowiek szanuje swoją własność i nie rozpierdala cudzej.
A ten inteligent co radzi malować element za 400zł to niech się jebnie w beret. Wiesz ile uczciwy człowiek musi najebywać w tym chorym kraju na 4 stówy??? No chyba że kurwa jeździsz gratem za 1000zł. Wtedy to faktycznie masz wyjebane czy drzwi ci wiszą czy masz dziurę na wylot.
Co do filmiku. Kop na morde się nalezy i nic więcej.
Kup jeden mądrala z drugim swoje auto , za swoje ciężko zapracowane pieniądze to zobaczysz jak to jest.
Oczywiście są wieśniaki co nie dbają i jeżdżą jak te chuje porysowanymi gratami. Ale normalny człowiek szanuje swoją własność i nie rozpierdala cudzej.
A ten inteligent co radzi malować element za 400zł to niech się jebnie w beret. Wiesz ile uczciwy człowiek musi najebywać w tym chorym kraju na 4 stówy??? No chyba że kurwa jeździsz gratem za 1000zł. Wtedy to faktycznie masz wyjebane czy drzwi ci wiszą czy masz dziurę na wylot.
Co do filmiku. Kop na morde się nalezy i nic więcej.
mój braciak miał podobną sytuację, tylko akurat siedział w samochodzie w który 3 razy uderzyła babka drzwiami. Tucznik jebany wyłaził przednimi drzwiami i tak kilka razy przyjebala w samochod brata.
Miała pecha...nie była swiadoma ze to jest służbowe auto.
Zdając sobie sprawe ze z idiotka nie ma sensu pertraktowac, jak juz ładnie zamknela swoje drzwi, w podobny, moze nawet kilkukrotnie bardziej intensywany sposob moj brat opuscil swoj pojazd. Pozostawiajac pieeekne wgniecenie w jej drzwiach.
Baba rozwscieczona do brata ze chyba oszalał itd. (no tepa glupia proca), a on na to...
moze to Cie nauczy tępa cipo dbać o własność innych ludzi - moj jest służbowy
Miała pecha...nie była swiadoma ze to jest służbowe auto.
Zdając sobie sprawe ze z idiotka nie ma sensu pertraktowac, jak juz ładnie zamknela swoje drzwi, w podobny, moze nawet kilkukrotnie bardziej intensywany sposob moj brat opuscil swoj pojazd. Pozostawiajac pieeekne wgniecenie w jej drzwiach.
Baba rozwscieczona do brata ze chyba oszalał itd. (no tepa glupia proca), a on na to...
moze to Cie nauczy tępa cipo dbać o własność innych ludzi - moj jest służbowy
@up
gratuluje bratu jebanej hipokryzji, służbowe auto jest własnością pracodawcy, też by poszanował tym bardziej, że dzięki pracy ma co do gara włożyć.
gratuluje bratu jebanej hipokryzji, służbowe auto jest własnością pracodawcy, też by poszanował tym bardziej, że dzięki pracy ma co do gara włożyć.
bloodwar
Co innego przypadek losowy - gałąź, gradobicie itp a co innego nieumyślne (czy umyślne) wyrządzenie szkody przez konkretna osobę.
Między innymi po to opłaca się składkę OC aby w takich przypadkach poszkodowany nie musiał płacić z własnej kieszeni.
Stało się to się stało poleci z OC i człowiek jest honorowy.
Teraz z OC nie traci się zniżek bo w ubezpieczalniach panuje wyścig szczurów i tylko klient i jego składka się liczy. Ale NIE lepiej zachować się jak ostatnia pizda i spierdolić.
Co innego przypadek losowy - gałąź, gradobicie itp a co innego nieumyślne (czy umyślne) wyrządzenie szkody przez konkretna osobę.
Między innymi po to opłaca się składkę OC aby w takich przypadkach poszkodowany nie musiał płacić z własnej kieszeni.
Stało się to się stało poleci z OC i człowiek jest honorowy.
Teraz z OC nie traci się zniżek bo w ubezpieczalniach panuje wyścig szczurów i tylko klient i jego składka się liczy. Ale NIE lepiej zachować się jak ostatnia pizda i spierdolić.
Jak zapracujesz na własne auto i będziesz się starał by jakoś wyglądało to wtedy się udzielaj. Cwelu.
Jak jadę na market to parkuje gdzieś z boku, przejde się te jebane 2 minuty ale przynajmniej żaden debil nie obije samochodu, chyba że jakiś cygan zajebie ale na razie nic takiego się nie wydarzyło
baby nie myślą za często chyba.
Z tego co czytam, to dla niektórych auto jest chyba członkiem rodziny! Ja pierdolę. Przedmiot, jak przedmiot. Zużywa się w toku normalnej eksploatacji. Takie obicia to najzwyklejsza w świecie rzecz. Jakoś nikt nie robi histerii gdy np. ktoś mu nadepnie w zatłoczonym autobusie na buta.
air_jordan_show napisał/a:
stykają mi co niektóre wypowiedzi, wiater zawiał i dupie wyrwało lekko drzwi, nie ma co się spuszczać to tylko śmierdzące daewoo
jak już to Chevrolet, a dupa to twoja stara.
air_jordan_show napisał/a:
stykają mi co niektóre wypowiedzi, wiater zawiał i dupie wyrwało lekko drzwi, nie ma co się spuszczać to tylko śmierdzące daewoo
Ciekaw jestem, co byś mówił, jakby komuś tak wiatr zawiał koło twoje pachnącego pikaczento
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów