18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:00
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:56
🔥 Black Friday - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
eloslaw 2014-04-10, 20:23
W momencie otwierania drzwi, zawiał wiatr. Ona niestety ni trzymała drzwi i jebło w auto. Jednakże powinni poczekać albo spisać swoje numery tel. i rejestracje na kartę i za wycieraczke dać ;P
Zgłoś
T-Will 2014-04-10, 20:24
A weź mnie nie wkurwiaj, w przeciągu 9 miesięcy, 3 razy miałem drzwi rozpierdolone. Parkujesz wieczorem pod blokiem, wstajesz rano do roboty, a samochód rozkurwiony. A żeby ktokolwiek zostawił swój numer telefonu, to chyba potrzeba kurwa świadka, który by zwrócił pedałowi uwagę, inaczej nie ma szans.
Zgłoś
e................n 2014-04-10, 20:38 8
Czytam te niektóre wypociny i śmiać mi się chce. Widać że naprawdę większość tutaj to pryszczate małolaty.

Kup jeden mądrala z drugim swoje auto , za swoje ciężko zapracowane pieniądze to zobaczysz jak to jest.
Oczywiście są wieśniaki co nie dbają i jeżdżą jak te chuje porysowanymi gratami. Ale normalny człowiek szanuje swoją własność i nie rozpierdala cudzej.

A ten inteligent co radzi malować element za 400zł to niech się jebnie w beret. Wiesz ile uczciwy człowiek musi najebywać w tym chorym kraju na 4 stówy??? No chyba że kurwa jeździsz gratem za 1000zł. Wtedy to faktycznie masz wyjebane czy drzwi ci wiszą czy masz dziurę na wylot.

Co do filmiku. Kop na morde się nalezy i nic więcej.
Zgłoś
pepekolo 2014-04-10, 20:44 1
mój braciak miał podobną sytuację, tylko akurat siedział w samochodzie w który 3 razy uderzyła babka drzwiami. Tucznik jebany wyłaził przednimi drzwiami i tak kilka razy przyjebala w samochod brata.

Miała pecha...nie była swiadoma ze to jest służbowe auto.

Zdając sobie sprawe ze z idiotka nie ma sensu pertraktowac, jak juz ładnie zamknela swoje drzwi, w podobny, moze nawet kilkukrotnie bardziej intensywany sposob moj brat opuscil swoj pojazd. Pozostawiajac pieeekne wgniecenie w jej drzwiach.

Baba rozwscieczona do brata ze chyba oszalał itd. (no tepa glupia proca), a on na to...

moze to Cie nauczy tępa cipo dbać o własność innych ludzi - moj jest służbowy
Zgłoś
eithe 2014-04-10, 20:56 1
@up

gratuluje bratu jebanej hipokryzji, służbowe auto jest własnością pracodawcy, też by poszanował tym bardziej, że dzięki pracy ma co do gara włożyć.
Zgłoś
~Angel 2014-04-10, 20:56 2
bloodwar
Co innego przypadek losowy - gałąź, gradobicie itp a co innego nieumyślne (czy umyślne) wyrządzenie szkody przez konkretna osobę.
Między innymi po to opłaca się składkę OC aby w takich przypadkach poszkodowany nie musiał płacić z własnej kieszeni.
Stało się to się stało poleci z OC i człowiek jest honorowy.
Teraz z OC nie traci się zniżek bo w ubezpieczalniach panuje wyścig szczurów i tylko klient i jego składka się liczy. Ale NIE lepiej zachować się jak ostatnia pizda i spierdolić.

Zgłoś
air_jordan_show 2014-04-10, 20:59
stykają mi co niektóre wypowiedzi, wiater zawiał i dupie wyrwało lekko drzwi, nie ma co się spuszczać to tylko śmierdzące daewoo
Zgłoś
s................9 2014-04-10, 21:05 1
liana
Jak zapracujesz na własne auto i będziesz się starał by jakoś wyglądało to wtedy się udzielaj. Cwelu.
Zgłoś
R................y 2014-04-10, 21:08 1
Jak jadę na market to parkuje gdzieś z boku, przejde się te jebane 2 minuty ale przynajmniej żaden debil nie obije samochodu, chyba że jakiś cygan zajebie ale na razie nic takiego się nie wydarzyło
Zgłoś
h................s 2014-04-10, 21:17
baby nie myślą za często chyba.
Zgłoś
ellsworth 2014-04-10, 21:18
Z tego co czytam, to dla niektórych auto jest chyba członkiem rodziny! Ja pierdolę. Przedmiot, jak przedmiot. Zużywa się w toku normalnej eksploatacji. Takie obicia to najzwyklejsza w świecie rzecz. Jakoś nikt nie robi histerii gdy np. ktoś mu nadepnie w zatłoczonym autobusie na buta.
Zgłoś
h................s 2014-04-10, 21:26
air_jordan_show napisał/a:

stykają mi co niektóre wypowiedzi, wiater zawiał i dupie wyrwało lekko drzwi, nie ma co się spuszczać to tylko śmierdzące daewoo

jak już to Chevrolet, a dupa to twoja stara.
Zgłoś
greg2222 2014-04-10, 21:29
Trzeba przyznać, że ma rozmach... głupia pizda!
Zgłoś
baciok1488 2014-04-10, 21:30
liana napisał/a:

Tytuł tematu jakby co najmniej pół przedszkola rozjechali

Jest gorzej
Zgłoś
d................t 2014-04-10, 21:35 3
air_jordan_show napisał/a:

Ciekaw jestem, co byś mówił, jakby komuś tak wiatr zawiał koło twoje pachnącego pikaczento
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem