18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (11) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 44 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:56

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
qbeen 2014-04-10, 18:09 28
Nie żebym chciał bronić tą pizde ale widać, że jak wysiadała to akurat zajebiście powiało z tyłu i przez to tak pierdolnęła drzwiami.
Ciekawi mnie, ile osób po czymś takim zostawiłoby swój nr czy jakiś kontakt...
Zgłoś
k................1 2014-04-10, 18:09
Koniec?
Zgłoś
Amhed0911 2014-04-10, 18:12 5
Dowód na to, że miejsce robota kuchennego jest w domu. Nie wiem co kolesiowi odjebalo, zeby go wziac do ludzi.
Zgłoś
liana 2014-04-10, 18:15 89
Tytuł tematu jakby co najmniej pół przedszkola rozjechali
Zgłoś
Tradyt 2014-04-10, 18:15 3
Kurwa jakbym widział moją teściową wysiadającą pod marketem.
Zgłoś
NieWiemZeWiem 2014-04-10, 18:52 33
ja pierdol! mojej dziewczynie już tak obili samochód w ciągu 6 miesięcy! kurwy pierdolone! ma 13 obić!
i jedną krechę przez całe drzwi jakby ktos gumowym zderzakiem przejechał. Kurwa człowiek pracuje całe zycie na auto a ona akurat nówke sobie kupiła bo rodzicie dołożyli i chuj strzelił w 6 miesiecy auto straciło jeszcze bardziej na wartości no kurwa.

To jest własnie parkowanie pod blokami i w centrach handlowych. Ja nawet jak nie mam miejsca to dbam aby lekko drzwi oprzeć o samochód obok i delikatnie wychodze a raz to widziałem jak laska otworzyła normalnie drzwi i jebła o drugi dobry samochód jakby nigdy nic. Podszedłem i zwróciłem uwage, walnałem ściema, że to znajomego sasiada auto i niech lepiej mi da kontakt a ja mu przekaże. Babka na mnie z pięsciami, że jak ja tak mogę itp. pojebani wieśniacy kurwa
Zgłoś
einsatzkommando 2014-04-10, 19:05 1
kupila nowe auto i nie ma ac ?
Zgłoś
ElSombrero 2014-04-10, 19:10
Za zachowanie podłe karą kopy na mordę
Zgłoś
bloodwar 2014-04-10, 19:21 8
Nie ma co się spuszczać, samochód to tylko kupa blachy - jak cię stać a ryski i wgniecenia są ryskami i wgnieceniami na twojej duszy, to idziesz do lakiernika, płacisz te 300-400 zł za malowanie elementu i chuj, jak cię nie stać to bujasz się z rysami i się nie przejmujesz. Jak nie od drzwi na parkingu to od kamyczków, od brył lodu, od spadających gałęzi - jest w chuj możliwości żeby sobie uszkodzić samochód, jak się tak boisz rysek - postaw go sobie na pomniku w garażu
Zgłoś
vang 2014-04-10, 19:43 3
@NieWiemZeWiem
Widzę że nie miał nikt u was w rodzinie nowego auta, gdy się kupuje nowe auto (nawet na 5cio letnie się opłaca) to do tego bierze się auto-casco i takie obicia wtedy Cię gówno obchodzą bo przyjeżdża rzeczoznawca wycenia szkodę i ubezpieczyciel daje hajs na naprawę.
A co do filmu to byli po prostu chuje, powinni zostawić nr ubezpieczenia, stracili by raptem 5% zniżek ... Ale co tam lepiej być zjebem i spierdolić.
Zgłoś
Kardio_Error 2014-04-10, 19:54 2
to jest tylko jebane auto, chuj z nim
Zgłoś
Peter-Norivotset 2014-04-10, 20:01 2
oby kiedys ich rodziny i oni sami zdychali w meczarniach na raka
Zgłoś
karbon1992 2014-04-10, 20:04 9
@bloodwar

nie jest tak kolorowo, bo potem chcesz uczciwe sprzedać samochód, to nie mozesz po przyjedzie ci domorosły specjalista z magnetycznym miernikiem lakieru bo na elektroniczny mu szkoda i będzie ci wpierał ze wypadkowy malowany, 5 razy dachował i jeszcze czołg po nim przejechał a ty malowałeś bo chciałeś żeby ładnie wyglądał.

Zresztą, to jest moja własność i w dupie mam to że jej zawiało, 2 osoba ma zachować wymaganą ostrożność zeby do takiej sytuacji nie doszło, tak samo jak ja uważam by jej auta nie obić i nie muszę się godzić żeby jakaś tępą baba mi obiła cały bok samochodu... I tlumaczenie jak cię stać na auto to stać cię na malowanie jest mega chujowe...
Ale co ja wymagam od osoby która jeździ gimbusem...
Zgłoś
d................t 2014-04-10, 20:14 22
Miałem kiedyś ciekawą przygodę w podobnym temacie.
Pod naszym domem parkujemy auto moje i żony. Pewnego dnia wsiadam do swojego samochodu, zaparkowanego naprzeciw auta zony i widzę, jak do auta parkującego obok jej podchodzi ojciec i 5-6 letni gówniarz, który szybko biegnie, żeby sam otworzyć drzwi. Oczywiście mocno ciągnie za klamkę, a drzwi ich "samochodu" (Golf 3) dosyć mocno walą w auto żony. Podchodzę, grzecznie, nie chwaląc się, czyj to samochód. Patrzę - widoczne wgniecenie, włączam dyktafon w telefonie. Gość się zapiera, mówi, że to już było, że jego drzwi nie dotknęły drugich. Nie chwalę się, że to mój samochód, tylko robię zdjęcia jemu za kółkiem, samochodu z rejestracją. Gość z pogardliwym uśmiechem odjeżdża. Ja nie protestuję, nie zatrzymuję go. Pozwalam mu odjechać.
.
.
.
.
.
Po seriach kradzieży na parkingu, w tamtym roku zainwestowałem w dobrą przemysłową kamerę HD zamontowaną przy moim oknie.
Widać wszystko, moment uderzenia, twarz gościa i numery rejestracyjne auta, którym odjeżdża.
Zgłoszone na policję, a tamtego miłego pana czeka szereg nieprzyjemności.
Mam nadzieję, że chociaż jednego drania wytępię, w dodatku dostanie za ucieczkę z miejsca zdarzenia, zostanie pozbawiony prawa do pokrycia spowodowanych przez siebie strat przez ubezpieczenie OC. A ja z największą przyjemnością wymienię sobie drzwi na nowe w autoryzowanym serwisie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem