18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:23
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
qbeen 2014-04-10, 18:09 28
Nie żebym chciał bronić tą pizde ale widać, że jak wysiadała to akurat zajebiście powiało z tyłu i przez to tak pierdolnęła drzwiami.
Ciekawi mnie, ile osób po czymś takim zostawiłoby swój nr czy jakiś kontakt...
Zgłoś
k................1 2014-04-10, 18:09
Koniec?
Zgłoś
A................1 2014-04-10, 18:12 5
Dowód na to, że miejsce robota kuchennego jest w domu. Nie wiem co kolesiowi odjebalo, zeby go wziac do ludzi.
Zgłoś
liana 2014-04-10, 18:15 89
Tytuł tematu jakby co najmniej pół przedszkola rozjechali
Zgłoś
Tradyt 2014-04-10, 18:15 3
Kurwa jakbym widział moją teściową wysiadającą pod marketem.
Zgłoś
N................m 2014-04-10, 18:52 33
ja pierdol! mojej dziewczynie już tak obili samochód w ciągu 6 miesięcy! kurwy pierdolone! ma 13 obić!
i jedną krechę przez całe drzwi jakby ktos gumowym zderzakiem przejechał. Kurwa człowiek pracuje całe zycie na auto a ona akurat nówke sobie kupiła bo rodzicie dołożyli i chuj strzelił w 6 miesiecy auto straciło jeszcze bardziej na wartości no kurwa.

To jest własnie parkowanie pod blokami i w centrach handlowych. Ja nawet jak nie mam miejsca to dbam aby lekko drzwi oprzeć o samochód obok i delikatnie wychodze a raz to widziałem jak laska otworzyła normalnie drzwi i jebła o drugi dobry samochód jakby nigdy nic. Podszedłem i zwróciłem uwage, walnałem ściema, że to znajomego sasiada auto i niech lepiej mi da kontakt a ja mu przekaże. Babka na mnie z pięsciami, że jak ja tak mogę itp. pojebani wieśniacy kurwa
Zgłoś
e................o 2014-04-10, 19:05 1
kupila nowe auto i nie ma ac ?
Zgłoś
ElSombrero 2014-04-10, 19:10
Za zachowanie podłe karą kopy na mordę
Zgłoś
bloodwar 2014-04-10, 19:21 8
Nie ma co się spuszczać, samochód to tylko kupa blachy - jak cię stać a ryski i wgniecenia są ryskami i wgnieceniami na twojej duszy, to idziesz do lakiernika, płacisz te 300-400 zł za malowanie elementu i chuj, jak cię nie stać to bujasz się z rysami i się nie przejmujesz. Jak nie od drzwi na parkingu to od kamyczków, od brył lodu, od spadających gałęzi - jest w chuj możliwości żeby sobie uszkodzić samochód, jak się tak boisz rysek - postaw go sobie na pomniku w garażu
Zgłoś
v................g 2014-04-10, 19:43 3
@NieWiemZeWiem
Widzę że nie miał nikt u was w rodzinie nowego auta, gdy się kupuje nowe auto (nawet na 5cio letnie się opłaca) to do tego bierze się auto-casco i takie obicia wtedy Cię gówno obchodzą bo przyjeżdża rzeczoznawca wycenia szkodę i ubezpieczyciel daje hajs na naprawę.
A co do filmu to byli po prostu chuje, powinni zostawić nr ubezpieczenia, stracili by raptem 5% zniżek ... Ale co tam lepiej być zjebem i spierdolić.
Zgłoś
Kardio_Error 2014-04-10, 19:54 2
to jest tylko jebane auto, chuj z nim
Zgłoś
P................t 2014-04-10, 20:01 2
oby kiedys ich rodziny i oni sami zdychali w meczarniach na raka
Zgłoś
karbon1992 2014-04-10, 20:04 9
@bloodwar

nie jest tak kolorowo, bo potem chcesz uczciwe sprzedać samochód, to nie mozesz po przyjedzie ci domorosły specjalista z magnetycznym miernikiem lakieru bo na elektroniczny mu szkoda i będzie ci wpierał ze wypadkowy malowany, 5 razy dachował i jeszcze czołg po nim przejechał a ty malowałeś bo chciałeś żeby ładnie wyglądał.

Zresztą, to jest moja własność i w dupie mam to że jej zawiało, 2 osoba ma zachować wymaganą ostrożność zeby do takiej sytuacji nie doszło, tak samo jak ja uważam by jej auta nie obić i nie muszę się godzić żeby jakaś tępą baba mi obiła cały bok samochodu... I tlumaczenie jak cię stać na auto to stać cię na malowanie jest mega chujowe...
Ale co ja wymagam od osoby która jeździ gimbusem...
Zgłoś
d................t 2014-04-10, 20:14 22
Miałem kiedyś ciekawą przygodę w podobnym temacie.
Pod naszym domem parkujemy auto moje i żony. Pewnego dnia wsiadam do swojego samochodu, zaparkowanego naprzeciw auta zony i widzę, jak do auta parkującego obok jej podchodzi ojciec i 5-6 letni gówniarz, który szybko biegnie, żeby sam otworzyć drzwi. Oczywiście mocno ciągnie za klamkę, a drzwi ich "samochodu" (Golf 3) dosyć mocno walą w auto żony. Podchodzę, grzecznie, nie chwaląc się, czyj to samochód. Patrzę - widoczne wgniecenie, włączam dyktafon w telefonie. Gość się zapiera, mówi, że to już było, że jego drzwi nie dotknęły drugich. Nie chwalę się, że to mój samochód, tylko robię zdjęcia jemu za kółkiem, samochodu z rejestracją. Gość z pogardliwym uśmiechem odjeżdża. Ja nie protestuję, nie zatrzymuję go. Pozwalam mu odjechać.
.
.
.
.
.
Po seriach kradzieży na parkingu, w tamtym roku zainwestowałem w dobrą przemysłową kamerę HD zamontowaną przy moim oknie.
Widać wszystko, moment uderzenia, twarz gościa i numery rejestracyjne auta, którym odjeżdża.
Zgłoszone na policję, a tamtego miłego pana czeka szereg nieprzyjemności.
Mam nadzieję, że chociaż jednego drania wytępię, w dodatku dostanie za ucieczkę z miejsca zdarzenia, zostanie pozbawiony prawa do pokrycia spowodowanych przez siebie strat przez ubezpieczenie OC. A ja z największą przyjemnością wymienię sobie drzwi na nowe w autoryzowanym serwisie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem