Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Trochę masz racji, ale my w Polsce strasznie nie lubimy ruskich. Przez nich zawsze mieliśmy kłopoty. Wszyscy mają przez nich kłopoty.
Niemców też? Ukraińców też? I może Szwedów? Kogo tam jeszcze strasznie nie lubicie? Czy może akurat tylko tych Ruskich?
To jest polski portal, nie podoba się to masz swoje ukraińskie.
Po prostu pierdolisz te swoje kocopoły antyruskie. Ludzie przychodzą tu komentować filmiki, a przychodzi taki turbobaron i napierdala swoje żale, że go Ruscy bijom. W każdym kurwa jebanym wątku.
„Bojom”? Męczysz to ty Dupov i ze swoimi poglądami jesteś zacofany. Do tego strugasz kredki Lukaszence. Nie pisz tu więcej. Kocopoly zalatują świętokrzyskim. Sedziszow? Czy inne zadupie?
[ Dodano 2024-08-29, 19:57 ]
Niemców też? Ukraińców też? I może Szwedów? Kogo tam jeszcze strasznie nie lubicie? Czy może akurat tylko tych Ruskich?
Akurat tylko ciebie i ruskich.
„Bojom”? Męczysz to ty Dupov i ze swoimi poglądami jesteś zacofany. Do tego strugasz kredki Lukaszence. Nie pisz tu więcej. Kocopoly zalatują świętokrzyskim. Sedziszow? Czy inne zadupie?
Akurat tylko ciebie i ruskich.
Widzę, że dziś masz gorszy dzień - czyli jak co dzień u Ciebie pewnie. Chłopak nie skorzystał z dupki?
Czyli jak typowa ruska onuca.
Tylko baba może być tak głupia
No, jak jeszcze wieczorem tego nie było a gość rano chce wyjechać i nagle na rów który raczej nie ma możliwości zobaczyć z racji tego że ma wyjazd pod góre i jest chyba w jego martwym punkcie, tak czy siak w normalnym kraju stawiane są barierki cokolwiek słupki zwykła chociaż taśma...Tutaj raczej kierowca nie wiedział że ktoś mu pod wyjazdem kurwa dół kopie ogłoszeń pewnie nawet nie dali wykopali i chuj
Trochę masz racji, ale my w Polsce strasznie nie lubimy ruskich. Przez nich zawsze mieliśmy kłopoty. Wszyscy mają przez nich kłopoty.
Zapomniał pan dodać do tego towarzystwa Niemców i Ukraińców.
Siriuz, jeśli chcesz kogokolwiek przekonać do swojego ojczystego kraju spróbuj coś związanego z Tołstojem, Bułhakowem czy Puszkinem. A Ty pierdolisz w kółko coś o żabach i próbujesz na siłę zainteresować tym innych.
Czyli jak typowa ruska onuca.
Ehh, ciekaw jestem gdzie wy będziecie spierdalać jak Zelenski po was wyciągnie swoje szpony
Przeciwko stoi imperator miażdżący światy, który nie spocznie, aż jego imię będzie sławione na każdym calu planety.
No i powiedz sam, który z nich jest pierdolnięty...
Chyba kraje pomyliłeś. W twoim wypadku to jak w Mińsku. Nie zapominaj komu teraz służysz towarzyszu Dupov.
prowokujesz dobrych chłopaków a potem zgłaszasz posty jak z tobą jadą 60tko banderowska. Gorszy jestes od tych chachłów oleksandrze
Zelenski jest z zawodu komikiem. To zwykły człowiek, twardo stąpający po Ziemi, trochę z przypadku będącym orezydentem. Wie, że to chwilowa praca, na państwowym etacie.
Przeciwko stoi imperator miażdżący światy, który nie spocznie, aż jego imię będzie sławione na każdym calu planety.
No i powiedz sam, który z nich jest pierdolnięty...
Tym tekstem wyszedłeś na prowadzenie
[ Dodano 2024-08-29, 23:05 ]
prowokujesz dobrych chłopaków a potem zgłaszasz posty jak z tobą jadą 60tko banderowska. Gorszy jestes od tych chachłów oleksandrze
Naprawdę temu zabawnemu gejowi udało się kogoś sprowokować? Póki co to ja byłem już bliski, żeby typa przytemperować jak zaczął mi grozić, że on i jego ultraski z Ukrainy przyjdą po mnie... admin naturalnie nie widział w tym problemu.
Tym tekstem wyszedłeś na prowadzenie
Naprawdę temu zabawnemu gejowi udało się kogoś sprowokować? Póki co to ja byłem już bliski, żeby typa przytemperować jak zaczął mi grozić, że on i jego ultraski z Ukrainy przyjdą po mnie... admin naturalnie nie widział w tym problemu.
zbeształem go w innym temacie to zgłosił posta za nienawisć, to dziecko tu szuka tylko zaczepki a pozniej jak każdy go wyjaśni to zgłasza posty. Zwykła prujdupa banderowska
zbeształem go w innym temacie to zgłosił posta za nienawisć, to dziecko tu szuka tylko zaczepki a pozniej jak każdy go wyjaśni to zgłasza posty. Zwykła prujdupa banderowska
On ma psychikę chihuahua. Jak parę osób go dobrze obśmieje to puszczają mu nerwy. Polecam się z nim podroczyć, tylko zachowując spokój. Traktować jak maskotkę.
Po czym wsiadlem w samochod i cofajac przykurwilem z pelnym impetem w przyczepe. Samochod z czujnikami cofania XD...
Czlowiek czasami chodzi tak zajebany ze to nie dziw ze cos odjebie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów