Pewien pajac ukończył uniwerek o nazwie Universidade Federal do Rio Grande do Sul w Porto Alegre i w taki oto sposób postanowił uczcić obronę dyplomu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Salieri16000 napisał/a:
Powinni mu odebrać dyplom, bo to co zrobił, to obraza dla profesorów i doktorów z tego uniwersytetu...
Ci profesorowie i doktorowie uczą, że to jest normalne... Ty homofobię plujący jadem nienawiści
Myślałem, że jakieś salto odjebie jak w hameryce tu robią a tu takie jebane kurwa pedalstwo... Boże jak mnie takie coś wkurwia... Wierzyłem też, że któryś z nauczycieli czy profesorów zaraz zajebie mu kopa czy coś, a tu kurwa same barany, które to jeszcze pochwalają.... Kurwa hitler wstawaj rób III wojne światową, bo ludzie mają naprawdę zasrane już w głowach od lukskusu...
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
uczcie się, chłopcy i dziewczynki, to też będziecie mogli poszejkać essem na uniwerku
Salieri16000 napisał/a:
Powinni mu odebrać dyplom, bo to co zrobił, to obraza dla profesorów i doktorów z tego uniwersytetu...
oni juz nie maja praw zeby sie obrazac
Salieri16000 napisał/a:
2003 rok. Poligon6 odbiera dyplom ukończenia kursu obsługi glebogryzarki. Koloryzowane
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów