Pewien pajac ukończył uniwerek o nazwie Universidade Federal do Rio Grande do Sul w Porto Alegre i w taki oto sposób postanowił uczcić obronę dyplomu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
damskie buty, a i tak na niego za duże...
Choć, co do tego pierwszego, nie mam pewności..."
historiasztuki.com.pl/strony/021-10-00-ANTYKULTURA-MARSZ.html
historiasztuki.com.pl/strony/021-10-00-ANTYKULTURA-MARSZ.html
Nie wiem jak tam, ale w Polsce bardzo często ci wszyscy profesorowie i doktorzy są tak popierdoleni że to co ten gościu zaprezentował to przy tym ostoja normalności. U nas nikt w sposób faktyczny nie ma władzy nad czynami kadry naukowej. Te skurwysyny czują się jak udzielni książęta na włościach i częstokroć jedyną ich satysfakcją w życiu jest gnojenie i upadlanie studentów. Jeśli tam jest podobny system jak u nas to wielki browar dla gościa, że pokazał im na koniec w jakim ma ich poważaniu.
Salieri16000 napisał/a:
Powinni mu odebrać dyplom, bo to co zrobił, to obraza dla profesorów i doktorów z tego uniwersytetu...
Gdzie ty żyjesz? Obecne unwerki są zdominowane przez marksizm kulturowy i takie zachowanie to wielki plus.
Gdyby się przezegnał albo pomachał krzyżem to by go wyrzucili, z gumowymi tęczowymi kutasami można śmigać do woli.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów