18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 35 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 8 minut temu
1234dupa 2024-01-16, 12:59 1
Ciekawe ilu takich po polskich drogach teraz jeździ. Wybraliście sobie holownie pejsolubnego i Tuska co wszystko zrobi byle nie walczyć o biznes polski to nazapraszal ich pewnie ile wlezie
Zgłoś
turor 2024-01-16, 13:05 9
1234dupa napisał/a:

Ciekawe ilu takich po polskich drogach teraz jeździ. Wybraliście sobie holownie pejsolubnego i Tuska co wszystko zrobi byle nie walczyć o biznes polski to nazapraszal ich pewnie ile wlezie

Jak nie walczy?
Lotnisko do zaorania pod biznes kartoflowy.
Elektrownia atomowa pod konsulting czy miejsce dobrze wybrane.
Terminal kontenerowy w Świnoujściu pod analizy opłacalności.
A 100 dni jeszcze się nie skończyło
Zgłoś
korowiow777 2024-01-16, 14:22
Przejebane. Zimno, do najbliższego szpitala pewno z 700 km a helikoptery latają sobie z wiadomych względów nad Ukrainą. Ale i tak mi ich nie żal.

zmarnowałem 22 znaki
Zgłoś
woytasw 2024-01-16, 15:39
Piękny dzwięk diesla i jebnięcia w ciężarówkę.
Zgłoś
Molch 2024-01-16, 16:03 1
turor napisał/a:

Jak nie walczy?
Lotnisko do zaorania pod biznes kartoflowy.
Elektrownia atomowa pod konsulting czy miejsce dobrze wybrane.
Terminal kontenerowy w Świnoujściu pod analizy opłacalności.
A 100 dni jeszcze się nie skończyło

Walczy o upierdolenie każdej Polskiej inwestycji na terenie Polski jednym słowem by jego Pan Niemiec mógł dalej hajs trzepać na głupich polaczkach
Zgłoś
SandaczPL65 2024-01-17, 5:33 1
Ja mam takie wrażenie że prawie każdy wypadek od ruskich dzieje się na tej samej drodze
Zgłoś
Cobalt54_PL 2024-01-17, 22:55
Molch napisał/a:

Walczy o upie**olenie każdej Polskiej inwestycji na terenie Polski jednym słowem by jego Pan Niemiec mógł dalej hajs trzepać na głupich polaczkach

No oczywiście, lepiej bez zastanowienia wydać grube miliardy złotych na jakieś przekopy mierzei jak tamtędy średnio 3 statki dziennie przepływają czy puste lotniska jak to w Radomiu. Byleby wcześniej kupić działki na tym terenie i w spółce dać etat komuś znajomemu.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów