Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W sumie buty spadły. Obalił teorię niczym w Mythbusters.
Pojebało ci się z pierdolnieciem autem.
Kurde halman ale ty jesteś smutnym, piwnicznym grubaskiem.
Cos robia na zywo i osiagaja cos, sam udzial w xgames jest kurwa nagroda a do tego robia tam hajs wiekszy niz twoje roczne wymagrodzenie, wiec sklej wary poczwarko i zawijaj w ten swoj kokon spowrotem.
ile by nie zarabiał to buty i tak zajebiście odleciały..
ile by nie zarabiał to buty i tak zajebiście odleciały..
Cuż... Niestety tu musze przyznac ci racje
Mnie smuci ze ty przezyles wlasne narodziny. I ze wogole tu jestes. W przeciwienstwie do ciebie wirtualny alkoholiku ... wirtuholiku ? ... Cos robia na zywo i osiagaja cos, sam udzial w xgames jest kurwa nagroda a do tego robia tam hajs wiekszy niz twoje roczne wymagrodzenie, wiec sklej wary poczwarko i zawijaj w ten swoj kokon spowrotem.
Co to są "wogole"?
Sporo osób z porażeniem mózgowym o tym wspomina, ale nikt nie wie...
Mnie smuci ze ty przezyles wlasne narodziny. I ze wogole tu jestes. W przeciwienstwie do ciebie wirtualny alkoholiku ... wirtuholiku ? ... Cos robia na zywo i osiagaja cos, sam udzial w xgames jest kurwa nagroda a do tego robia tam hajs wiekszy niz twoje roczne wymagrodzenie, wiec sklej wary poczwarko i zawijaj w ten swoj kokon spowrotem.
Z tymi zarobkami to bym nie przesadzał.
Większość zawodników to jakby się miała z nagrodami od utrzymywać to by nie mieli co jeść.
Sponsorzy trzymają wszystko na wierzchu.
W ten piątek jest Red Bull Rampage, najbardziej pokurwione i zajebiste zawody rowerowe, w tym też roku skala przeszkód robi piorunujące wrażenie patrząc na to co było w poprzednich latach. No i mamy swojego zawodnika tam, warto oglądać bo jak będą gleby to takie wymaksowane Polecam oglądać w piątek na redbull tv.
Już dzisiaj helikopter Athertona odwoził do szpitala.
W ten piątek jest Red Bull Rampage, najbardziej pokurwione i zajebiste zawody rowerowe, w tym też roku skala przeszkód robi piorunujące wrażenie patrząc na to co było w poprzednich latach. No i mamy swojego zawodnika tam, warto oglądać bo jak będą gleby to takie wymaksowane Polecam oglądać w piątek na redbull tv.
Widzę swój człowiek .goo szymon
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów