📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
jest wersja bez tego paska informacyjnego?
jak miałem 7 lat to zrobiłem taki trolling rodzicom (no wtedy jeszcze nie było czegoś takiego jak trolling ) założyłem nosek pływacki i położyłem się w wannie plecami do góry z rękami wzdłuż ciała aby wychylałem sie co minute zaczerpnac powietrza i tak sobie dryfowałem jak topielec
Jak weszła matka to mało mi rąk nie pourywała tak mnie wyciągała, tętno chyba ze 200, a ja rechotałem się jak pojebany pół godziny... okazało się, że mam trolldad'a, bo też sie lał z mamuśki w konwulsjach, potem strzeliła focha z przytupem
Jak weszła matka to mało mi rąk nie pourywała tak mnie wyciągała, tętno chyba ze 200, a ja rechotałem się jak pojebany pół godziny... okazało się, że mam trolldad'a, bo też sie lał z mamuśki w konwulsjach, potem strzeliła focha z przytupem
kpaxian pojebanych masz starych lOLEK
Loq14
Ktoś ci zapomniał powiedzieć, że jest coś takiego jak "od xx-xx do xx-xx"
Dobrze, że to nie cały film bo byś cały dzień wrzucał...
WMM next time "bijacz"
Ktoś ci zapomniał powiedzieć, że jest coś takiego jak "od xx-xx do xx-xx"
Dobrze, że to nie cały film bo byś cały dzień wrzucał...
WMM next time "bijacz"
@smartboy, mama nie żyje od 4 lat a ojciec od 2, mam nadzieje, że Cię troche "starzy" postraszą w ocy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów