Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
A Ty z szacunku do ilości filmów jakich wrzuca plus tego ze nie są z pierwszej Łapanki , powinieneś sobie darować ten komentarz przegrywie. Idz rodzine dołować soba a nie porządnych ludzi prostaku
nie zesraj sie
A Ty z szacunku do ilości filmów jakich wrzuca plus tego ze nie są z pierwszej Łapanki , powinieneś sobie darować ten komentarz przegrywie. Idz rodzine dołować soba a nie porządnych ludzi prostaku
A nie, w sumie to masz rację, przepraszam, na całe szczęście mamy tutaj takich ludzi jak Ty, dziękuje
Nikt nie wyparował, po prostu był jeden. Jesse fajnie że wrzucasz dużo materiału, ale często sam dokładnie nie obejrzysz filmu, wprowadzasz użytkowników w błąd, taka tylko moja uwaga, nie odbieraj tego jako atak.
Kurwa chyba jedno piwko za dużo przyjąłem bo byłem przekonany, że tam dwóch było i jeden wyleciał poza kadr
Kurwa chyba jedno piwko za dużo przyjąłem bo byłem przekonany, że tam dwóch było i jeden wyleciał poza kadr
Spoko, gdyby nie to że jestem w robocie to sam bym pewno ze 3 widział
Tak to wyglada jakby drugiego w alternatywna rzeczywistosc wyjebalo
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów