18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
StrayPrince 2013-05-07, 13:19 1
Nie spisz po nocach żeby zaliczyć te jebane malarstwo które gówno Cie interesuje ale jest warsztatem obowiązkowym nawet dla architektów. Pierdolisz się z kompozycją, z paletą kolorów, żeby było ciekawie. Składasz projekt z kilku takich prac. Czasu w plecy w chuj. Pot, krew i łzy.

A pierwsze co kobita mówi to rozczarowanym tonem, że przypomina autorkę. No ja Cie kurwa.
Zgłoś
Pedobear69 2013-05-07, 13:32
Niedopchnięta rura

Moarrrr!!!
Zgłoś
Bacutil 2013-05-07, 13:34 1
Chętnie bym ją pocieszył.

"Ludzie rozumieją mnie tak słabo, że nie rozumieją nawet moich narzekań na to, że mnie nie rozumieją."
Zgłoś
Kalibur 2013-05-07, 13:46
A ja myślałem, że to nasza rodzima Alicja Żebrowska
Zgłoś
erythnul 2013-05-07, 13:52 46
Ja tam bym uważał na urażonych i niespełnionych artystów..

Zgłoś
!Timon 2013-05-07, 13:53 1
Myślący normalnie człowiek nie stworzy niczego niezwykłego. Może za to ładnie pokój pomalować.

Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.

Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
Zgłoś
jarzembina 2013-05-07, 14:37
I dobrze zrobiła, bo obrazek gówniany A co do tego co mówiła... Nikogo nie obchodzi ile poświęciła na to czasu, na tym polega sztuka, że liczy się co reprezentuje, a nie ile było w to włożone wysiłku. "Stairway to heaven" podobno powstało w dwóch podejściach i nikt Zeppelinów za to nie objechał. Jak "artystka" chce mieć kasę za czas włożony w pracę, to niech zapierdala na godziny w call center
Zgłoś
N................o 2013-05-07, 15:15 6
Sztuka się kończy. Teraz niestety trzeba sięgać do historii, podziemia.

W tych czasach promuje się gówno, a nie piękno. Abstrakcja poszła za daleko. Powinna zatrzymać się na Witkacym, Picasso. Już Pollock był przekombinowany, przerysowany.

Teraz aby być artystą trzeba ukończyć ASP, jebnąć farbą po ścianie i dopiero potem dorobić do tego filozofię. Kurwa mać! Jak widzę tych hipsterów pseudoartystów w apaszkach, którzy pierdolą na jakiś wernisażach o tym, jak wiele przekazać nam mogą jego wygięte druty w kształt chuja, to łapie się za głowe.

Dla mnie sztuka musi powstać z ciężkej, czaochłonnej pracy, musi odznaczać sie szczegółowością, łatwością w odbiorze. Prawdziwi artyści to Kossak, Wyspiański, Friedrich, Da Vinci, Michał Anioł.

Kurwa, namalowała jakiś ryj z paskiem na oczach - 'jestę artystę!', kurwa.
Zgłoś
Stranuh 2013-05-07, 15:47
Brak kutasa robi swoje...
Zgłoś
pauauek 2013-05-07, 15:57
Cholera wie może to niszczenie obrazu to jakaś nowoczesna forma sztuki

Dulce et decorum est pro patria mori
Zgłoś
mikel1994 2013-05-07, 16:01 1
Bo sztuka powinna być tam, gdzie jest mistrzowski warsztat i dobry pomysł.
Umiejętności tu ni chuja nie widzę, pomysłu też nie, więc dobrze, że to rozjebała.

"Kto się przezywa ten sam się tak nazywa pajacu jebany"
Zgłoś
ZiggyChajzer 2013-05-07, 16:22
kamień do nogi i do stawu
Zgłoś
CYPRIAN 2013-05-07, 18:12
tym obrazem to bym jej w łeb zajebał ,może nastepnym razem by coś umalowała porządnego jakiegoś jelenia na rykowisku
Zgłoś
e................z 2013-05-07, 18:59
podobno artyści uzewnętrzniają swoje wnętrze w sztuce także na tym obrazie powinna być kupa o taka
Zgłoś
Ptoon 2013-05-07, 20:39
Oczywiście nie jestem native english speaker ale jak ona się wysławia. Widać, że niedouczona dupa... it's like emm... like it is emmm... just kind of emmm... to tak jakbym napisał tu komentarz w stylu "No bo wiecie yyy to tak jakby w sumie yyy to mi się to jakby trochę tak jakby nie yyy podobało trochę jakby yyy". Chyba że to taka maniera wielkich artystów...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów