📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Nie spisz po nocach żeby zaliczyć te jebane malarstwo które gówno Cie interesuje ale jest warsztatem obowiązkowym nawet dla architektów. Pierdolisz się z kompozycją, z paletą kolorów, żeby było ciekawie. Składasz projekt z kilku takich prac. Czasu w plecy w chuj. Pot, krew i łzy.
A pierwsze co kobita mówi to rozczarowanym tonem, że przypomina autorkę. No ja Cie kurwa.
A pierwsze co kobita mówi to rozczarowanym tonem, że przypomina autorkę. No ja Cie kurwa.
Niedopchnięta rura
"Ludzie rozumieją mnie tak słabo, że nie rozumieją nawet moich narzekań na to, że mnie nie rozumieją."
Myślący normalnie człowiek nie stworzy niczego niezwykłego. Może za to ładnie pokój pomalować.
Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
I dobrze zrobiła, bo obrazek gówniany A co do tego co mówiła... Nikogo nie obchodzi ile poświęciła na to czasu, na tym polega sztuka, że liczy się co reprezentuje, a nie ile było w to włożone wysiłku. "Stairway to heaven" podobno powstało w dwóch podejściach i nikt Zeppelinów za to nie objechał. Jak "artystka" chce mieć kasę za czas włożony w pracę, to niech zapierdala na godziny w call center
Sztuka się kończy. Teraz niestety trzeba sięgać do historii, podziemia.
W tych czasach promuje się gówno, a nie piękno. Abstrakcja poszła za daleko. Powinna zatrzymać się na Witkacym, Picasso. Już Pollock był przekombinowany, przerysowany.
Teraz aby być artystą trzeba ukończyć ASP, jebnąć farbą po ścianie i dopiero potem dorobić do tego filozofię. Kurwa mać! Jak widzę tych hipsterów pseudoartystów w apaszkach, którzy pierdolą na jakiś wernisażach o tym, jak wiele przekazać nam mogą jego wygięte druty w kształt chuja, to łapie się za głowe.
Dla mnie sztuka musi powstać z ciężkej, czaochłonnej pracy, musi odznaczać sie szczegółowością, łatwością w odbiorze. Prawdziwi artyści to Kossak, Wyspiański, Friedrich, Da Vinci, Michał Anioł.
Kurwa, namalowała jakiś ryj z paskiem na oczach - 'jestę artystę!', kurwa.
W tych czasach promuje się gówno, a nie piękno. Abstrakcja poszła za daleko. Powinna zatrzymać się na Witkacym, Picasso. Już Pollock był przekombinowany, przerysowany.
Teraz aby być artystą trzeba ukończyć ASP, jebnąć farbą po ścianie i dopiero potem dorobić do tego filozofię. Kurwa mać! Jak widzę tych hipsterów pseudoartystów w apaszkach, którzy pierdolą na jakiś wernisażach o tym, jak wiele przekazać nam mogą jego wygięte druty w kształt chuja, to łapie się za głowe.
Dla mnie sztuka musi powstać z ciężkej, czaochłonnej pracy, musi odznaczać sie szczegółowością, łatwością w odbiorze. Prawdziwi artyści to Kossak, Wyspiański, Friedrich, Da Vinci, Michał Anioł.
Kurwa, namalowała jakiś ryj z paskiem na oczach - 'jestę artystę!', kurwa.
Cholera wie może to niszczenie obrazu to jakaś nowoczesna forma sztuki
Umiejętności tu ni chuja nie widzę, pomysłu też nie, więc dobrze, że to rozjebała.
podobno artyści uzewnętrzniają swoje wnętrze w sztuce także na tym obrazie powinna być kupa o taka
Oczywiście nie jestem native english speaker ale jak ona się wysławia. Widać, że niedouczona dupa... it's like emm... like it is emmm... just kind of emmm... to tak jakbym napisał tu komentarz w stylu "No bo wiecie yyy to tak jakby w sumie yyy to mi się to jakby trochę tak jakby nie yyy podobało trochę jakby yyy". Chyba że to taka maniera wielkich artystów...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów