18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
kontownik 2013-05-07, 0:16 14
pierdolec jakis
Zgłoś
kupaDelfina 2013-05-07, 1:00 54
artyści.... w tym naszym wieku to wiekszosc (czyli nie wszyscy) z tych, którzy uważają się za artystów to banda popapranych nierobów chcących życ z pieniędzy zarobionych na jakimś (czasami dosłownie) gównie

Kłamstwo powtórzone tysiąc razy staje się prawdą.
Zgłoś
ProVVe 2013-05-07, 2:19 1
Dlatego na każdym poziomie trzeba robić testy czy wszystko z baniakiem jest ok... Szczególnie te pseudo artystyczne pizdy i lalusie...

Ola gringo
Zgłoś
kufel01 2013-05-07, 5:35 10
Artystą był Michał Anioł, Raffaello Santi , Leonardo da Vinci a nie jakaś zryta szmulina.
Zgłoś
p................s 2013-05-07, 9:55 22
typowa absolwentka ASP
Zgłoś
Un_Nem 2013-05-07, 10:20
dobra ale jak jakis ciul nasra na kartke i pokaze to gowno to inni sraja z podniecenia ze jakie to dzielo sztuki jest i wyceniaja na 10mln $

Nie
Zgłoś
Aragon1988 2013-05-07, 10:32
ciężko się nie zgodzić z jej zachowaniem
Zgłoś
S................l 2013-05-07, 10:49 4
Kurwa, zrobiła coś bardziej skomplikowanego od pomalowania kartki na jednolity kolor. Spierdoliła dzisiejszą sztukę...
Zgłoś
adekniejadek89 2013-05-07, 11:19 3
i gdzie taki turbodebil nada się potem do normalnej roboty? po tych studiach to nawet keczupem na frytki nie trafi
Zgłoś
RockyWood 2013-05-07, 11:41 3
całkiem fajna dupa - artystycznie bym zapinał.

Rock.
Zgłoś
k................K 2013-05-07, 12:07 1
desperacja poziomy very hard.
Zgłoś
D................t 2013-05-07, 13:00 9
Fragment z bloga AJKS:

"O grafice pisać nie będę bo namalowanie kółka , które jest okrągłe stanowi dla mnie nie lada problem. Z drugiej jednak strony może zbiłbym na tym fortunę. Napierdolę jako podstarzały gnojek (tu również kwestię mojej dorosłości pozostawiam otwartą) jakieś koślawe kwadraty , trójkątne kule czy trapezy o aparycji węża i zacznę dorabiać ideolo. No wyobraź sobie. Ja w jakimś płaszczu, kapelusz, sweter, sandały i wywiady z młodymi adeptami studiów dziennikarskich.

-Dlaczego Pan przedstawia rzeczywistość w taki sposób?

-……(chwila zadumy i ciamkanie). Żyjemy w czasach kiedy środki masowego przekazu wyrywają z nas instynkt. Szum informacji zabija w nas to co pierwotne. Mój styl kształtował się przez lata. Razem z telewizją, radiem i sztuką głównego nurtu odrzuciłem mnie jako takiego. Zrzuciłem skórę jak wąż (rozwiązana kwestia trapezów) by narodzić się na nowo. Celem moich „renarodzin” i ucieczki z własnego łona była konieczność podążania drogą post-neo-dadaizmu. Uwsteczniłem się aby dojść do rdzenia jestestwa i pokazać świat takim jakim powinniśmy go widzieć. Świat nie zmącony szumem, hałasem. Świat, który nie jest modelowany przez ręce złego demiurga, władce lalek.

Absolwent zadowolony, ja zadowolony i wszyscy zadowoleni. Jest anarchia, jest negacja, jest bunt, jest jakaś chora idea, jest hipster, jest sztuka i jest wypłata po wernisażu. W sumie tak teraz myślę, może zająć się anty-sztuką na płaszczyźnie wizualnej właśnie? I chuj z tym, że będzie to płaszczyzna oratorsko-literacka a nie graficzna. Teraz i tak wszystko jest relatywne….jak to mawiają w krajach cywilizowanych, anyway-jebać."
Zgłoś
s................r 2013-05-07, 13:12
Ciekawe jak pewien pan się zachowuje na sadistic przed kompem jak krytykuje się non stop jego dowcipy że suchary etc

pewnie napierdala głową o ściane
Zgłoś
KlinikaAborcyjna 2013-05-07, 13:13
E tam ona poprostu ma napięcie przedmiesiączkowe i stąd ten wybuch złości , dobrze że jeszcze nikomu przy okazji nie zajebała ramą po głowie .

PS : jak ją ktoś dobrze wyrucha to się uspokoi

Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.

Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów