sposób na nudę?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
53 minuty temu
musi pocwiczyc to celowanie do kumpla... nawet nie trafil
moonmaker05 napisał/a:
musi pocwiczyc to celowanie do kumpla... nawet nie trafil
Twoje oko po prostu nie uchwyciło. nie dziwie się jak z taka prędkością jebnął go ten turbo telewizor
Jak będą transmisję meczów Polski na Euro2012 to trzeba będzie uważać, bo mogą zostać wyrzucane telewizory przez okno.
I tak powstał pierwszy telewizor LCD.
Chuj tam. Ale fajnie sie telewizor rozjebał
Chuj tam. Ale fajnie sie telewizor rozjebał
Patryk_JB napisał/a:
Jak będą transmisję meczów Polski na Euro2012 to trzeba będzie uważać, bo mogą zostać wyrzucane telewizory przez okno.
Mów gdzie będę łapał.
Weź daj mi spokój.
jebniesz się pilnikiem w łeb - boli
nie jebniesz - nuda
paradoks.....
nie jebniesz - nuda
paradoks.....
skoro w 5 sekund potrafił przejść odległość piętra. Myśle ze w kolejne 7 nie bedzie mial problemów z przejsciem polowy następnego -.- Chujnia
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów