📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jak można takiej gównianej muzyki słuchać? Nie dość, że nie ma ona żadnego sensu/kontekstu i znaczenia to jedynie czego można nabawić się przy jej słuchaniu to uszczerbku na zdrowiu (słuchu) i udaru mózgu.
aradd napisał/a:
Jak można takiej gównianej muzyki słuchać? Nie dość, że nie ma ona żadnego sensu/kontekstu i znaczenia to jedynie czego można nabawić się przy jej słuchaniu to uszczerbku na zdrowiu (słuchu) i udaru mózgu.
Rownie dobrze mozna sobie wibrator do ucha przylozyc, albo dwa do uszu,jeden w pape i jedziemy! Ale co ja tam wiem...
@up. Myślę że tępaki jesteście. Mikrofon kamery nie wyrabia i tyle. Facet nie słyszy ciągłego pierdzenia.
el_kadafi napisał/a:
@up. Myślę że tępaki jesteście. Mikrofon kamery nie wyrabia i tyle. Facet nie słyszy ciągłego pierdzenia.
Nie słyszy, bo od tej idiotycznej muzyki doznał uszczerbku na zdrowiu (słuchu) i za pewne udar mózgu jest bliski. That is a fact and change my mind.
@up zapewne fani Zenka
Nie wiem co wy sie tak spinacie, duzo osób słucha radia, tam czesto lecą piosenki po angielsku a osoby ktore je słuchają wgl nie ogarniają tego jezyka. Dla mnie przekaz w muzyce jest na ostatnim miescu, wiec sobie moge słuchać wiertarki, dopóki wpada mi w ucho ;v
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów