📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:32
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-24, 20:19
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pieszczoch25 napisał/a:
W kompilacjach sportowych 300 lat temu okrążyło to planetę 200 tyś razy, ale wystarczyło dodać znaczek tik tok i już świeżynka
Wszedłem w komenty tylko po to aby zostawić ci browara
Co tu robi autor post ?
Pieszczoch25 napisał/a:
a tyś to skrót od czego? Tyśęcy?W kompilacjach sportowych 300 lat temu okrążyło to planetę 200 tyś razy, ale wystarczyło dodać znaczek tik tok i już świeżynka
przecież to stare jak świat. Ten rasizm i męski szowinizm już tak wam w głowach namącił że nie wiecie co wrzucacie
Jedne z pierwszych UFC z lat 90'. Kurwa to było 30 lat temu, zacznijcie tu wrzucać sextapy swoich starych to będzie ciekawiej (chociaż w sumie niekoniecznie).
Majchol napisał/a:
Jedne z pierwszych UFC z lat 90'. Kurwa to było 30 lat temu, zacznijcie tu wrzucać sextapy swoich starych to będzie ciekawiej (chociaż w sumie niekoniecznie).
Zamknij ryj
Majchol napisał/a:
Zamknij ryj
orzechcccc napisał/a:
Co tu robi autor post ?
Sra na ciebie
Masturbator18 napisał/a:
Zamknij ryj
Zamknij ryj
Sra na ciebie
Ty młody bo kopa w dupę zatraz dostaniesz.
Jeszcze z pół roku i odkryjesz kto to był np. Mirko „Cro Cop” Filipović. Normalnie zesrasz się na mięciutko.
W sumie to trochę zazdroszczę tej zjebanej obecnej młodzieży.
Tyle do odkrycia przed nimi...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów