📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-24, 20:19
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
sędzia spał, po założeniu takiej dźwigni i po pierwszym łokciu powinien przerwać "walke" . gość na pewno odczuje te ciosy za jakiś czas, ale co ja tam wiem, może jest jakiś ekspert co wyłapał kilka łokci to się wypowie.. o ile potrafi napisać cokolwiek..
W kompilacjach sportowych 300 lat temu okrążyło to planetę 200 tyś razy, ale wystarczyło dodać znaczek tik tok i już świeżynka
lysymisio6969 napisał/a:
sędzia spał, po założeniu takiej dźwigni i po pierwszym łokciu powinien przerwać "walke" . gość na pewno odczuje te ciosy za jakiś czas, ale co ja tam wiem, może jest jakiś ekspert co wyłapał kilka łokci to się wypowie.. o ile potrafi napisać cokolwiek..
Ekspert ci powie, że to początki mieszanych sztuk. Nie było żadnych zasad. Dopiero je ustalano. Ale jeszcze u ojca w jajcach wtedy pewnie siedziałeś
Pieszczoch25 napisał/a:
W kompilacjach sportowych 300 lat temu okrążyło to planetę 200 tyś razy, ale wystarczyło dodać znaczek tik tok i już świeżynka
chyba zapomniałeś ze wiekszosc odwiedzających to gówniaki wiec dla nich to nowy filmik
Pieszczoch25 napisał/a:
I chuj ci w dupe
jak na chleb mówiłeś peb, a na frytki pypki i robili ci kanapeczki na sniadanie, to juz wtedy kazdy to widzial, wiec usun tego sriktoka, bo dzieci odkrywaja internet i mysla ze cos nowego wynalezli
Pieszczoch25 napisał/a:
Nie zapomnij o chujowej muzyce.Chujowa muzyka musi być.
ufc fights to widziałem chyba ze 20 lat temu
Do autora tematu: czy liczba 18 przy twoim nicku to IQ czy ilość szarych komórek w głowie? Pytam poważnie i czekam na poważna odpowiedz, pozdrawiam.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów