📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Pedalarze tp jednak bydlaki chyba gorsze niż motopizdy i tirowcy
I will wear you like a condom.
Zamiast robić kabarety to wykurwiać na kobiety.
Też mam takiego spierdolenca na osiedlu ;] ma ksywe "Mayka" jebany pedalarz ostatnio chodził i sie chwalił ze zrobił 180 km jebanieć tydzień mówił o tym a później go potrąciłem :d bo wymusił pierwszeństwo w końcu zjeb nie pierdoli jaki to on super jest :d
Rowerzyści powinni mieć coś na kształt tablic rejestracyjnych żeby nie byli bezkarni
Halman napisał/a:
ten śląsk to prawdziwa zjebów...
Pod warunkiem wrzucenia tam takich niewyżytych chujków za karę byłbym za utrzymaniem działania kopalni.
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Rowerzysta to tam chuj, ale ten co odwalił w 0:34 to powinien dożywotnio stracić prawo jazdy!
ku*wa, to na głównej? tvn by nawet tego nie pokazał
TRQPL napisał/a:
Pedalarze tp jednak bydlaki chyba gorsze niż motopizdy i tirowcy
Coś w tym jest, ale nie wrzucaj wszystkich pedalarzy do jednego wora, bo te kurwy na kolarzówkach to najgorsze zjeby. Może być szeroka, zajebista, nowiutka, asfaltowa ścieżka rowerowa, a te cwele i tak jadą po drodze i jeszcze jeden obok drugiego.
Też mam takiego spierdolenca na osiedlu ;] ma ksywe "Mayka" jebany pedalarz ostatnio chodził i sie chwalił ze zrobił 180 km jebanieć tydzień mówił o tym a później go potrąciłem :d bo wymusił pierwszeństwo w końcu zjeb nie pierdoli jaki to on super jest :d
Oby więcej takich jak ty
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów