niektóre pewnie już były, ale wciąż mnie rozpierdalają
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Wyjaśniam ten fenomen:
Jak wiecie ktoś tam gdzieś rucha te kozy. Z pokolenia na pokolenie mają coraz więcej ich genów. Tak więc to normalne, że za kilka lat zamiast beczeć będą wołać do allaha, napierdalać z RPG itp. aż w końcu stare kozły zaczną ruchać im baby. Potem sytuacją się powtórzy i tak w jedną i druga stronę aż ich w końcu chuj strzeli.
Jak wiecie ktoś tam gdzieś rucha te kozy. Z pokolenia na pokolenie mają coraz więcej ich genów. Tak więc to normalne, że za kilka lat zamiast beczeć będą wołać do allaha, napierdalać z RPG itp. aż w końcu stare kozły zaczną ruchać im baby. Potem sytuacją się powtórzy i tak w jedną i druga stronę aż ich w końcu chuj strzeli.
Wiekszosc z nich krzyczy "heeeelp" jakby chcialy przekazac, ze chca spierdolic od ruchajacego je araba, ta ostatnia mowi "yeah" bo juz spierdolila, reszta po prostu nie opanowala jeszcze angielskiego. Mam nadzieje, ze pomoglem rozwiklac zagadke. Pozdrawiam!
Wystawiłbym taką do okna i wkurwiałbym sąsiadów .
Nie oglądałem ale coś ci powie dziewczynę se kur..a znajdź a nie kozy tylko w głowie
0:50 jakby bardziej po japońsku niż arabsku....
Pewnego razu Twój pies został potrącony, tego ranka.
allah akbarrrrrr !
bo przemawiaja ludzkim glosem
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów