📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Pomijając aspekt pedalstwa to jak trzeba się zeszmacić aby opierdalać komuś loda w takim miejscu...
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Trudne pytanie.
Zapewne ten gruby, bo trzeba być napawdę tłustym przegrywem, by pisać takie komentarze.
Drugi zaś to jego chłopak - shokobons.
Up no czytam i czytam i za chuj nie mogę odgadnąć czy zwracasz się do mnie per tłusty przegryw czy nie
100Burned napisał/a:
Up no czytam i czytam i za chuj nie mogę odgadnąć czy zwracasz się do mnie per tłusty przegryw czy nie
O Loaloa oczywiście - to jedyny tutaj tłusty przegryw... dodatkowo pedał
Velture napisał/a:
Pomijając aspekt pedalstwa to jak trzeba się zeszmacić aby opierdalać komuś loda w takim miejscu...
Pasywny zapewne nie był świadom uczestnictwa w pożyciu - wygląda na, delikatnie to ujmując, przebywającego w fazie REM.
100Burned napisał/a:
Który z nich to loaloa? Wie ktoś?
Obydwaj.
Jak mi sie wydaje te cale pedalstwo czy lesbijstwo to zaburzenie jakiegos osrodka w mozgu odpowiedzialnego za pociag sexualny (bledne kodowanie DNA w czasie formowania plodu byc moze)bo to nie jest normalne zachowanie w naturze,pewnien rodzaj kalectwa umyslowego tak bym to nazwal.
Obrzydza mnie to w chuj
Niech pierwszy rzuci kamieniem, kto nie obciągał karłowi na przystanku.
Jak mi sie wydaje te cale pedalstwo czy lesbijstwo to zaburzenie jakiegos osrodka w mozgu odpowiedzialnego za pociag sexualny (bledne kodowanie DNA w czasie formowania plodu byc moze)bo to nie jest normalne zachowanie w naturze,pewnien rodzaj kalectwa umyslowego tak bym to nazwal.
To nie są żadne zaburzenia. Raczej świadoma naturalna obrona matki natury przed przeludnieniem.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów