📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Barnaba666 napisał/a:
To jest JEDYNA służba mundurowa, którą wszyscy bez wyjątku darzą szacunkiem. Należy im się.
Czuję się troszkę urażony. Pewnie nie wiesz, ale inne służby mundurowe też dbają o Twoje jak i innych ludzi bezpieczeństwo.
(policji nie uwzględniam )
niki99 napisał/a:
Czuję się troszkę urażony. Pewnie nie wiesz, ale inne służby mundurowe też dbają o Twoje jak i innych ludzi bezpieczeństwo.
(policji nie uwzględniam )
Czyżby urażony trep?
Jedyna szanowana mundurowa? A ratownicy medyczni?
yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy coz za elokwencja -.-'
Bo to jest zawód który naprawdę zajmuje się pomaganiem ludziom a nie przypierdalaniem się do nich...noi wiadomo, praca ciężka.
"To jest JEDYNA służba mundurowa, którą wszyscy bez wyjątku darzą szacunkiem. Należy im się".
Są ludzie którzy narzekają na strażaków, bo zalali im wodą mieszkanie, albo sprzęt elektroniczny.
Są ludzie którzy narzekają na strażaków, bo zalali im wodą mieszkanie, albo sprzęt elektroniczny.
Ja zas mialem taka sytuacje ,ze palilo nam sie mieszkanie.Wlecieli strazacy.Policja powiedziala nam zebysmy ich pilnowali bo kradna.Po pozarze braklo trzech telefonow jakie lezaly w pokoju ktory sie nie palil.Playstation nawet gwizdneli...Roznie bywa.Tylko o tym w tym filmiku nikt nie mowi.
No, po powyższych komentarzach widzę, że niepotrzebnie i niesłusznie szanuję strażaków. Już ich nie lubię w takim razie. Niech wam będzie.
testy nie sa wyznacznikiem dostania sie do straży, musisz mieć plecy i popracie...
Barnaba666 napisał/a:
To jest JEDYNA służba mundurowa, którą wszyscy bez wyjątku darzą szacunkiem. Należy im się.
Taa ... ja ich darzę szacunkiem szczególnie po tym jak jakiś wieśniak z OSP w lublinie straży bez włączonych sygnałów wymusił mi na rondzie przez co rozj&^&em sobie jeszcze nie spłacone auto i jeszcze pajac twierdzi że miał pierwszeństwo bo jest w akcji ....
hehe a na zadupiu graja w gry na kompie wiem bo znam takiego
btw. wiekszym szacunkiem darze wojsko no ale coz jedni wola jezdzic gasic smietniki a drudzy rosomakiem popierdalac po minach
btw. wiekszym szacunkiem darze wojsko no ale coz jedni wola jezdzic gasic smietniki a drudzy rosomakiem popierdalac po minach
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów