📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
LadyBergamoth, ileż można by takich obrazków nałapać na wiadukcie jak się na Swarzędz jedzie
Nie robicie na budowach to gówno wiecie ,może akurat w tym czasie nie ma dla nich roboty bo koparka przyjechała zrobić swoje a potem oni będą pracować często tak jest.
Sytuacja przedstawia się następująco.
Jak widać na załączonym obrazku, brak jest kadry pracowniczej gdyż system tego nie przewiduje.
Jak widać na załączonym obrazku, brak jest kadry pracowniczej gdyż system tego nie przewiduje.
No co Wy: przecież ta budowa wręcz zapierdala
Myślicie, że szybciej by było jak by CI wszyscy ludzie poza operatorem koparki stali tam z łopatami i pomagali wybierać ziemie?
Sęk w tym, że kabina koparki jest pusta a jak kopie jeden, niech reszta nie pobiera pensji qrwa
Co wy sobie myślicie, że oni mają cały czas łopatami machać?
Prawdopodobnie są w takim momencie, że po prostu muszą czekać na dalszą pracę.
Poza tym trochę zrozumienia, bo nikt z was nie zapierdalałby non stop.
Prawdopodobnie są w takim momencie, że po prostu muszą czekać na dalszą pracę.
Poza tym trochę zrozumienia, bo nikt z was nie zapierdalałby non stop.
Nie wiem jak Ty ale ja też mam płatne za godzine jak z 90% polaków
Woda w dole dziury świadczy o tym że koparka zrobiła to co potrafi najlepiej. Przebiła rurę. Tyle w temacie.
rafi2010 i KULTYWATOR mają rację. Ale oczywiście jakaś wredna kurwa, która gówno o tym wie, czai się za rogiem z aparatem i tylko czeka żeby zrobić zdjęcie "opierdalającym się" budowlańcom.
po pierwsze mam pytanie do "specjalistów" opisujących to zdjęcie - ilu ludzi widzicie w jednolitym ubiorze budowlanym (typu kamizelka, kas, jakieś spodnie robocze zapewniane przez firmę)- bo ja jednego, albo ogólnie w czymkolwiek co wygląda na strój roboczy? Nie przyszło do głowy że większość z tych panów może być po prostu gapami z kamienicy którzy nie mają nic lepszego do roboty? Wymaga to zbytniej analizy zdjęcia lub chociaż podstawowego rozumowania?
Zamiast pieprzyć głupoty i wrzucać takie głodne zdjęcia i teksty sami wzięlibyście się do roboty. A swoją drogą -na budowach najczęściej kłopotem nie są opóźnienia lecz fuszerka odwalana dla dotrzymania terminu.
I jeszcze jedno - nawet gdyby byli to budowlańcy - bardziej by przeszkadzali operatorowi koparki, miotaniem się z łopatami niż rzeczywiście by pomogli.
Zamiast pieprzyć głupoty i wrzucać takie głodne zdjęcia i teksty sami wzięlibyście się do roboty. A swoją drogą -na budowach najczęściej kłopotem nie są opóźnienia lecz fuszerka odwalana dla dotrzymania terminu.
I jeszcze jedno - nawet gdyby byli to budowlańcy - bardziej by przeszkadzali operatorowi koparki, miotaniem się z łopatami niż rzeczywiście by pomogli.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów