Jebany się zdenerwował.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
ciekawe ile Ronaldo, Messi, Pepe albo inny wielki piłkarz by tam wytrzymali.
Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Zna ktoś jakiś sposób by sobie pooglądać hokej w dobrej jakości?
Może ktoś polecić jakąś dobrą stronkę?
Może ktoś polecić jakąś dobrą stronkę?
Mogliby w ogóle zrobić taką dyscyplinę niby hokej na lodzie ale zamiast wszyscy z kijami rzucać się na krążek to obie drużyny się napierdalają i wygrywa ta która pierwsza wrzuci kaski przeciwników do ich własnej bramki.
SirMajkel napisał/a:
ciekawe ile Ronaldo, Messi, Pepe albo inny wielki piłkarz by tam wytrzymali.
Pepe by się czuł jak w domu.
Przykładowe zagranie
Jak kogoś podnieca oglądanie hokeja dla zawodników, którzy napierdalają się jak niedorozwoje to ma grubo nie po kolei w głowie. Czyli 3/4 ludzi oglądających NHL
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów