📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:28
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:16
Jaka właścicielka? przecież to jakiś kaszojad .
Całe szczęście piesek uratowany
Jak ja widzę babcie co ledwo siebie ogarniają, ale po 3 czy 4 łajzy, niektóre dość silne i je na smyczach ciągną to się we mnie gotuje. Albo one babcie tak naprawdę.
Odnoszę wrażenie, że waflokruch nie ogarnął co się w ogóle odjebało .Pewnie poskarży się mamusi, że mu jakiś wariat smyczkę popsuł...
[ Dodano: 2024-10-29, 11:36 ]
Ale, że co , że te psy babcię gotują? hehe
[ Dodano: 2024-10-29, 11:36 ]
PabloSkills napisał/a:
to się we mnie gotuje. Albo one babcie tak naprawdę.
Ale, że co , że te psy babcię gotują? hehe
i to jest różnica między sierściuchem a babą pies nawet w obliczu śmierci jeszcze przyjdzie ci podziękować a baba jeszcze cię zjebie
nic się nie udało bo już tej smyczy nie wciągało - pewnie starucha (jak na żywego trupa przystało) jechała windą na 1 piętro. Gdyby jechała wyżej gość by nie zdążył
No i to jest obywatelska postawa. Nawet bym rzekł, promień nadzieji w tych zgniłych, zepsutych czasach. Dziękuje za uwagę .
biedne babuleńki litują nad kundlami, same nie dojedzą, a sierściucha przygarną, miałam taką sąsiadkę, bida aż piszczała, ale przygarnęła dwa takie bezpańskie kundle, mówiłam, jej żeby oddała, a ona na to, że bez nich jest całkiem sama i chyba by przestała wychodzić z domu, bo się wszystkiego bała, niedowidziała i ledwo chodziła, a tak to te psy pomagały jej żyć
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów