📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
ludzie są jednak totalnie pierdolnięci ...
(tak btw. powinni szybciej podnosić te zapory - więcej idiotów by się na nie wpierdoliło)
(tak btw. powinni szybciej podnosić te zapory - więcej idiotów by się na nie wpierdoliło)
Gdyby były normalne i tańsze dwie rogatki raczej nikt by się w nie nie wpierdalał. Jakoś nigdy nie widziałem umyślnego taranowania rogatek (nie licząc rosji). Ludzka natura, okazja czyni złodzieja, a to urządzenie jest słabe.
Ten player to odpowiednik Saurona, zło w najczystszej postaci. Kiedy to się kurwa załaduje?
ciekaw jestem jak wytłumaczyli policji i ubezpieczycielowi
ale to skurwysyny bezmózgie.....
No i kurwa prawidłowo. Takie "progi zwalniające" powinny być na każdym przejeździe kolejowym i skrzyżowaniu. Debile by się nauczyli, że czerwone to czerwone
tylko ten szlaban mógłby być tego dłuższy, żeby zasłaniał całą droge. wtedy było by i bezpiecznie i bez rozjebanych dziesiątek aut.
W 0:25 przykład tego, że jesteśmy krajem w którym wydajemy miliony na Pierdolino, a nie potrafimy dobrego przejazdu kolejowego zrobić.
Od momentu zamknięcia szlabanu do przejazdu pociągu mija 11 sekund filmiku ( pewnie z 15-20 sek. w realu ).
Nasze realia są takie, że czekamy na pociąg z węglem też 15-20, ale minut
I niech ktoś powie, że może być u nas normalnie...
Mi się wydaje, że to dla pojazdów uprzywilejowanych zrobiono miejsce, albo mają dobry interes z laweciarzami
Od momentu zamknięcia szlabanu do przejazdu pociągu mija 11 sekund filmiku ( pewnie z 15-20 sek. w realu ).
Nasze realia są takie, że czekamy na pociąg z węglem też 15-20, ale minut
I niech ktoś powie, że może być u nas normalnie...
w6667812 napisał/a:
tylko ten szlaban mógłby być tego dłuższy, żeby zasłaniał całą droge. wtedy było by i bezpiecznie i bez rozjebanych dziesiątek aut.
Mi się wydaje, że to dla pojazdów uprzywilejowanych zrobiono miejsce, albo mają dobry interes z laweciarzami
Lepiej żeby zajebał w sierżanta , niż w rogatkę , tak to tylko zderzak i podwozie do wymiany , a rogatatka zabiłaby debili = większe korki .
Wszystko przemyślane.
Wszystko przemyślane.
Poprawa napisał/a:
Wszystko spoko ale kurwa arabGT? O.o
To już ojca pytaj czemu sobie taki nick zrobił
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów