Chciałem jeszcze raz pokazać innym akcje ze swoim skuterem. Przedtem wrzuciłem jeden filmik.Myślę, że i ten się przyjmie !
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
spoko zajawka i niezły montaż, jak na gimbazę. Ja jestem, na tak
Skuter jest fatalny do stuntu. Inna sprawa, że chłopaki dorosną, kupią coś lepszego i już wtedy będą mieć wprawę. No i sprzęt nie będzie się psuł co drugi dzień. Mam tylko nadzieję, że zachowają rozsądek również i przy maszynach typu 600. Tu widać niezłe kaski, ochraniacze, namiastkę zbroi. No i widać, że to gdzieś na uboczu, na mało uczęszczanym odcinku drogi.
A do wszystkich chcących zarobić parę wirtualnych piw - przynajmniej wstali od komputerów i już kręcą się koło nich laski, o czym wy będziecie mogli tylko pomarzyć.
A do wszystkich chcących zarobić parę wirtualnych piw - przynajmniej wstali od komputerów i już kręcą się koło nich laski, o czym wy będziecie mogli tylko pomarzyć.
macie racje, lepiej siedzec na sadolu i pierdolic pitu pitu, pisac przezarte od jadu komenty... robia cos w pewnym sensie na powaznie, idzie im to nawet nie glupio, powodzenia bawcie sie dobrze i nie dajcie sie zniechecic (ani zabic - choc w sumie material na harda...)
KOSS napisał/a:
Teraz skuter, potem ciężka maszyna, mają chłopaki pasję no i umiejętności, tym bardziej że skuterem ciężej jest coś takiego zrobić przez wariator. Tym większy szacun.
teraz skuter potem ciężka maszyna stary gs 500 i na końcu hard
Ten kto dał to 20-te piwo powinien ostro po głowie dostać..
nie wiem co się stało ze starą ekipą, ale jeśli dobrze pamiętam to kiedyś na sadolu się tępiło takie coś, myślę, że to czas zamknąć konto i udać na wieczne łowy krabów tak jak uczynił to bongman...
skutery to pojazdy dla ciot
wiem, bo w vice city nazywaly sie FAGgio
wiem, bo w vice city nazywaly sie FAGgio
Kurde, fajnie że nie siedzicie w domu, macie pasje itd, ale jak słyszę zjeba z 2 końca osiedla jadącego swoim "rozblokowanym stuntem na pełnej piździe" to mam ochotę mu tym w dupie zaparkować
filip50000 - Jak powiedział tak zrobił. Wielki człowiek. Spoczywaj w pokoju [*}
darthbercik napisał/a:
To była twoja stara. Zawsze miała nadzieję, że odejdziesz od kompa i cokolwiek zrobisz.Ten kto dał to 20-te piwo powinien ostro po głowie dostać..
Chłopak na skuterze w porównaniu z tobą ją widocznie zainspirował.
Jak mawia przysłowie "skutery są dla facetów którzy lubią przewietrzyć sobie cipy"
Co to za pierdolenie o tych skuterach. To, że większość ludzi je użytkujących to wacki to swoją drogą, ale jak miałem 17 lat i dostałem skuter, to byłem happy fest. Nie musiałem zapieprzać na osiedle z buta 40 min ze szkoły a dojeżdżałem w chwile
Wspominam go dobrze... Potem mi go spalili pod blokiem
Wspominam go dobrze... Potem mi go spalili pod blokiem
@up śmiejemy się głównie z dzieci, które wypłaczą u rodziców taką pierdziawkę, a potem na cały świat krzyczą jacy to z nich motocykliści. Skutery są do dupy głównie dlatego, że wyglądają jak kibel i nie mają manualnej skrzyni. Nie chodzi tu o moc, bo wiadomo, że dziecku się nie da R1.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów