Chciałem jeszcze raz pokazać innym akcje ze swoim skuterem. Przedtem wrzuciłem jeden filmik.Myślę, że i ten się przyjmie !
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
20 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Oberstgruppenführer stwierdzam że jesteś przypałowcem sezonu '15.
Po pierwsze- bohater filmu to młodzik a nie facet. Co powoduje jednoznacznie że legalnie może jeździć tylko na 50ccm. Bądź rowerem.
Po drugie- 100 piw dla niego że nie wsiadł od razu na 600ccm tylko zaczyna przygodę od 50-ki. Drugie 100 za to że robi coś konstruktywnego zamiast wyjmować radia z obcych samochodów, bądź napierdalać 24/24 przed kompem.
Po trzecie- zrób choć połowę, chuj tam... zrób 1/20 trików takich jak robi On. Inaczej wielki ciapacki kutas w twój rozjechany odbyt.
Po pierwsze- bohater filmu to młodzik a nie facet. Co powoduje jednoznacznie że legalnie może jeździć tylko na 50ccm. Bądź rowerem.
Po drugie- 100 piw dla niego że nie wsiadł od razu na 600ccm tylko zaczyna przygodę od 50-ki. Drugie 100 za to że robi coś konstruktywnego zamiast wyjmować radia z obcych samochodów, bądź napierdalać 24/24 przed kompem.
Po trzecie- zrób choć połowę, chuj tam... zrób 1/20 trików takich jak robi On. Inaczej wielki ciapacki kutas w twój rozjechany odbyt.
Faceci ktorzy jeżdżą na skuterach kochaja predkosci...i innych facetów
Co kurwa?! Jak jaka kolwiek inna kompilacja niż wypadki ze skuterem na główną. Kurwa wy jesteście chorzy, kiedyś bawiło mnie pierdolenie kwejk=sadistic ale teraz serio nie widzę różnicy. Na początku miałem nadzieje że to trolling ale jak widzę kurwa komentarze "czy zrobię cos takiego na swoim kiblu?" to nie wiem co się z wami dzieje. Rozumiem zalew gimbusów bo sam zaczynałem z sadolem od gimby ale wtedy za takie coś by mnie tu zjechano a teraz jakieś gówniaki za to piwa otrzymują.
Mi się tam podoba, fajną mają chłopacy pasję - doceniam - i chylę czoła... lecz nadal wyglądają na tych kiblach jak pajace i cipy, także prócz zaparcia życzę także wytrwałości do czegoś większego.
pizzahut oglosila nabor pracownikow, szlifuja cv?
Stara ekipa siedzi za obrażanie uczuć religijno-rasowych
skutery sa bardzo pomocne w przemieszczaniu sie po miescie a kto krytykuje ich wlascicieli jest niedojebanym chujem:)
skuter to idealny motor dla facetów którzy chcą przewietrzyć swoje cipy.
Oberstgruppenführer napisał/a:
skutery są dla facetów którzy kochają prędkość oraz innych facetów
to sa nastolatkowie , maja pasje i im to wychodzi , widac ze i kolezanki wożą ... a ty? siedzisz hejtujesz liczac ze ktos piwo kliknie ?
Wygrales talon ... Gratuluje
Skuter świetna sprawa do miasta na korki, podjechać gdzieś. Kosztuje to tyle co dobry rower, pali niewiele i na prawdę opłaca się. Sam bym sobie sprawił ale nie mam gdzie go trzymać (kradną u nas jak skurwesyn). Mnie rozpierdala jak ktoś kupuje coś na wzór ścigacza z pojemnością 50. A gnojki nieletnie niech się bawią byle nie na drogach bo jak taki spowoduje wypadek to chuja mu zrobią.
Jak widzę bandę kozaczących szczyli, to dochodzę do wniosku, że skutery do nich pasują.
asco napisał/a:
To była twoja stara. Zawsze miała nadzieję, że odejdziesz od kompa i cokolwiek zrobisz.
Chłopak na skuterze w porównaniu z tobą ją widocznie zainspirował.
W przeciwieństwie do Ciebie nie żyję sadisticiem, a swoją elokwencją już tylko udowodniłeś jaki z Ciebie duży, samodzielny chłopiec
Reasumując jak masz coś jeszcze do powiedzenia - poszukaj swojej rodzicielki, i poproś ją o pomoc.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów