📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:53

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Pokolenie Z 🤣
FulTun napisał/a:
Pokolenie Z 🤣
Gościu z ubraną czapką i kapturem, do tego auto, które jeśli toczyło się na wyłączonym silniku, to bez szans zeby to usłyszeć
Więc akurat w tym przypadku, już nie pierdol o pokoleniu Z
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?

@Driver19cm: Rusek czy Z to to samo 🫡🤣
Ja ostatnio też przyjebalem dostawczym w drzewo
Miałem tylko boczne lusterka i nie widziałem słupka.....
No dobra sadola też przeglądałem..
Miałem tylko boczne lusterka i nie widziałem słupka.....
No dobra sadola też przeglądałem..
Takie cofanie autem po chodniku gdzie nie widać czy ktoś się za nim nie znajduje to jest totalna głupota, minimum w takim przypadku to czujniki cofania, a najlepiej tylna kamera, jeśli tego nie ma to lepiej wysiąść z auta i sprawdzić czy nie ma za nim pieszych, a tu gość cofa na pewniaka, no to teraz na pewno pójdzie do paki, albo do mięsnego szturmu na Ukrainie.
Dlatego montuję kamery cofania do wszystkich naszych ciężarówek, 250zł za byle jaką kamerkę, kabel i ekran, a szansa na tego typu akcję spada drastycznie.
i kto uratował sytuacje? głupia baba drąca mordę. to jest dowód, że każdy ma sobie potencjał, a w porywach nawet konkretną rolę do odegrania na tym świecie.
Driver19cm napisał/a:
Gościu z ubraną czapką i kapturem, do tego auto, które jeśli toczyło się na wyłączonym silniku, to bez szans zeby to usłyszeć
Więc akurat w tym przypadku, już nie pierdol o pokoleniu Z
Tak, na wyłączonym silniku cofa z włączonym światłem cofania i dynamicznie przyspiesza na płaskim 👏
Poprostu debil nie pomyślał że butloszczoch będzie jechał w nieznane po chodniku.
Idzie tak jak by ruchali go cala noc
FulTun napisał/a:
Pokolenie Z 🤣
No tak , jak rozjedzie jakąś babuszkę co sobie trupta po chodniku to też pewnie pokolenie Z, czyli pokolenie zjebanych kierowców dostawczaków

Cymesowy napisał/a:
No tak , jak rozjedzie jakąś babuszkę co sobie trupta po chodniku to też pewnie pokolenie Z, czyli pokolenie zjebanych kierowców dostawczaków
Gdybasz, tam nie ma staruszki. Tylko Z
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów