Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jak 2ch gości ma konflikt, powinni zamarkować cios, rozejrzeć się szybko kto tak drze ryja "Uuuuuuuuu, uuuuuuuuuuu!" i jego we dwójkę napierdalać.
Ty wiesz co ty piszesz?
zastanawiał sie ktoś z was....
Pewnie po to żeby się nie zaplątać w koszulke jak sie podrze albo jak sie zawinie gdzieś albo jak przeciwnik ja gdzieś naciągnie, może wtedy unieruchomić ręke na chwile a chwila to dużo w walce.
zastanawiał sie ktoś z was po co typy się rozbierają do bojki? Bo zakrwawiona czy podarta koszulka to chyba najmniejszy problem. Żeby przestraszyć oponenta? Kurwa, jak on ma sie wystraszyć gołej klaty to może lepiej niech sie w ogóle nie bije.
No nie wiem może żeby nie mieć zakrwawionej czy podartej koszulki? Mam wrażenie, że się nigdy nie biłeś...
No nie wiem może żeby nie mieć zakrwawionej czy podartej koszulki? Mam wrażenie, że się nigdy nie biłeś...
ja sie biję zawsze w koszulce, przeciwnik sobie myśli; "co za amator"... Robi błąd pychy, luzuje się i nieoczekiwanie dostaje wpierdol...
ja sie biję zawsze w koszulce, przeciwnik sobie myśli; "co za amator"... Robi błąd pychy, luzuje się i nieoczekiwanie dostaje wpierdol...
To nie przez koszulkę tylko dlatego że wybierasz sobie do bójek pyszałków z orzeczeniem i na wózku inwalidzkim.
zastanawiał sie ktoś z was po co typy się rozbierają do bojki? Bo zakrwawiona czy podarta koszulka to chyba najmniejszy problem. Żeby przestraszyć oponenta? k***a, jak on ma sie wystraszyć gołej klaty to może lepiej niech sie w ogóle nie bije.
Po to aby jakiś idiota pytał się o to na sadisticku ...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów