📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Jeden z dziesięciu i Postaw na milion to obecnie jedyne teleturnieje gdzie liczy sie wiedza.
Non omnis moria, no ku*wa jebłem Dobra przeróbka, nie polecam jedynie jeść podczas słuchania żeby monitora nie popluć ze śmiechu
Mój wujaaaaaaaaaaaaaa
Klamecki92 napisał/a:
Non omnis moria, no ku*wa jebłem Dobra przeróbka, nie polecam jedynie jeść podczas słuchania żeby monitora nie popluć ze śmiechu
Non omnis moriar.
Ktoś kiedyś powiedział: tylko lamusy przepraszają
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów