📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I co w związku z tym ?
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
http://www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110110/KRAJ/302472244
nie dociera to do mnie niestety... czas przestać szukać spisków na siłę kolego
Pięknie, fajnie tylko ze Jagiełło nie był Polakiem ani naszym przodkiem. Taki psikus.
Nazwa tematu i jego opis wymiatają
nemor
jakbyś znał choć trochę historie to byś przestał się jarać takim 'oświeceniem'.
temat chujowy - nie ma piwa
jakbyś znał choć trochę historie to byś przestał się jarać takim 'oświeceniem'.
temat chujowy - nie ma piwa
jak samstag pięknie to zauważył, a kolega użalający się na naród nie, Jagiełło nie był polakiem, a w Polsce od wieków panował burdel, tylko, że wcześniej był nazywany złotą wolnością.
każdy nowy porządek kończył sie burdelem i rozkradaniem czego się dało.
był król... w końcu rozjebał co się dało
była szlachta... w końcu rozjebała co się dało
jest demokracja... rząd rozjebuje co się da
tylko wojna zjednoczy nasz kraj i obudzi patriotyzm, może chujowe i brutalne, ale taka prawda.
był król... w końcu rozjebał co się dało
była szlachta... w końcu rozjebała co się dało
jest demokracja... rząd rozjebuje co się da
tylko wojna zjednoczy nasz kraj i obudzi patriotyzm, może chujowe i brutalne, ale taka prawda.
@up.
true true... w Polsce brakuje 'zamordyzmu' .... to by się wszyscy za robotę wzięli a nie siedzieli na forach i pierdolili jak to im źle, po chuju i wogle...
true true... w Polsce brakuje 'zamordyzmu' .... to by się wszyscy za robotę wzięli a nie siedzieli na forach i pierdolili jak to im źle, po chuju i wogle...
Wniosek- Polska umie żyć jako kraj tylko pod zaborem. Dopiero jak bat wisi nad Polakami to pokazujemy że umiemy żyć jak prawdziwy naród.
Zamiast się kurwa jarać syfem , zróbcie coś żeby odgrodzić się od niego 2 metrowym płotem W Konstancinie Jeziornej.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów