18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
hellbwoi 2017-03-30, 15:33 23
Ja myślę, że lekarstwem na jego małęgo pindola mógłby być dożywotni zakaz gry w cokolwiek.
Zgłoś
uche1993 2017-03-30, 17:01 4
W lidze NHL w większości drużyn zawsze jest gość, który grać ni chuja nie umie, ale jak komuś wybić strzelanie bramek z głowy wie bardzo dobrze najbliższy nam przykład Polak Krzysztof Oliwa.
Zgłoś
Essent 2017-03-30, 17:56 7
W tej grze to chyba na niczym innym nie polega jak na napierdalaniu się po ryjach w stosownej okazji.
Zgłoś
fantastico 2017-03-31, 2:35
Jeden czy jedne?
Zgłoś
wrakier 2017-03-31, 8:26 1
Taka kurwa nie powinna być sportowcem !!!
Zgłoś
korax 2017-03-31, 10:07 6
Z takim to nawet w warcaby strach zagrać
Zgłoś
carl92 2017-03-31, 11:56 1
Na tym polega piękno hokeju każdy szuka pretekstu by komuś wpierdolić

I tak gówno z ciebie zostanie
Zgłoś
bloodwar 2017-03-31, 11:59 6
Hokej bez bójek byłby jak kobieca siatkówka plażowa w dresach - nie ma racji bytu

"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Zgłoś
mar077 2017-03-31, 12:17
Chuj w dupe?? Tak sobie zyczysz?? Noz w plecy jestem w stanie zrozumiec ale chuja?? !!
Zgłoś
BigCohones 2017-03-31, 14:41
Są tak naszpikowani testosteronem i sterydami że aż kipi... jedna iskra i wszyscy młócą się nawzajem.
Zgłoś
Crystecki 2017-03-31, 14:43 6
Bójka bójką, ale ten jebany kretyn za cwaniactwo zasługuje na to, żeby po takim meczu zebrać sie z chłopakami i wyłamać mu kulasy. Rozjebać kolana tak żeby pierdolony pojeździł kilka miesięcy na wózeczku i kilka lat sobie nie pograł. To by może coś go nauczyło, a nie jakieś chujowe zawieszenie w grach.
Zgłoś
niegrzech 2017-03-31, 17:11
W piątek o 19.15 jest szósty mecz Finału w Hokeju na Lodzie pomiędzy Cracowią a GKS Tychy. Stan rywalizacji 3-2 dla Tychów a grają do 4 zwycięstw więc może dziś poznamy Mistrza Polski.
Zgłoś
Złowroga Pralka ! 2017-03-31, 17:20
Na jakiej zasadzie oni mogą się tam nakurwiać?
Zgłoś
Thyger88 2017-03-31, 21:53 2
myślę że to dobry moment by przypomnieć zwycięski skład Kaiserslautern z meczu z Bayernem w sezonie 97/98: Reinke, Kadlec, H. Koch (31. Hristov), Kuka, Marschall, Ratinho (75. Reich), Roos, Schjönberg, Schäfer, Sforza, M. Wagne
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów