📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
@cotytam - propsy za materialy. a tak przez skore wyglada jebnieta rzepka, ktora odslania to co pod nia - powierzchnie stawowe kosci udowej i piszczeli.
No własnie się zastanawiałem co to jest. A gdzie rzepka spierdoliła? Mogła sie tak przesunąć na dół...?
Rzepka trzyma się na wiązadłach.W tym filmiku widać, że wiązadło puściło z jednej strony i rzepka spierdoliła w którąś stronę,odsłaniając przy tym to, co napisał Lingula
@Essent
Ciekawe, nie wiedziałem że rzepka może odsłonić coś co zostało napisane przez kogoś wcześniej. Nie do końca rozumiem jak to działa
Ciekawe, nie wiedziałem że rzepka może odsłonić coś co zostało napisane przez kogoś wcześniej. Nie do końca rozumiem jak to działa
Rzepka przede wszystkim trzyma się na ścięgnie łączącym mięsień czworogłowy z piszczelem. Puściła dolna część tego ścięgna a sila mięśnia zerwała resztę stabilizujących struktur, przez to poszło w górę.
@Essent - więzadła, a nie wiązadła.
@Essent - więzadła, a nie wiązadła.
Zdecydowanie rzepka jebła na pół a nie gdzieś uciekła, pięknie to widać mimo skóry.
No i mądralo waloos nie ma ścięgna łączącego mięsień czworogłowy z piszczelem, mięsień jest przyrośnięty do rzepki a ta do piszczela więzadłem.
No i mądralo waloos nie ma ścięgna łączącego mięsień czworogłowy z piszczelem, mięsień jest przyrośnięty do rzepki a ta do piszczela więzadłem.
Ten z tyłu czai sie żeby mu kark skręcić.
A ja myślę że to nowa płeć. Zamawiam sobie to ruchanie z dziurą w kolanie!!!! Niech żyje tolerancja!!!!
W grudniu miałem dokładnie to samo, tylko że od upadku na schodach - rzepka pękła na pół i obydwie połówki rozciągnięte przez więzadła.
Przeciez to Maciek z "Klanu"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów