Pierwszy post więc spokojnie. Znalezione na starym kompie. Nie moje, nie miałem wtedy kamery, a telefony nie nagrywały. I nie jestem Orzech
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
up ja tez
Ostrovsky napisał/a:
w pierwszym momencie myślałem że to alkomat
Ech gimbaza wreszcie zobaczyła prawdziwą komórkę to przed oczyma stanęły im znane widoki - alkomat.
gimby nie wiedzą ze kiedys takie komorki mieli tylko adwokaci i biznesmeni
"Dostałem wpierdol. Czekam przy wejściu. Niech się ktoś zjawi"
Mało mu kurwa jeszcze było?
Simens M35?
Mało mu kurwa jeszcze było?
Simens M35?
Ale jak widać wiadomość krótka i treściwa. Kiedyś były bodajże mocne ograniczenie znaków w smsie nie tak jak teraz to i pisało się bez pierdolonch: xD, lol, )), <33333
@up
nie, to zawsze było 160 znaków, ale koszt SMSa 0,60 gr
nie, to zawsze było 160 znaków, ale koszt SMSa 0,60 gr
@up bzdura. Z poczatku bylo 120, jesli kolega orzech mial np siemensa a36 to tak mial:D
ciekawe czy koledzy Orzecha poszli mu wpierdolić
Skoro mógł pisać na komórce, wybrał właściwego adresata i w dodatku wiedział gdzie się udać... to co najwyżej pobili go wódka&chodnik.
Moja pierwsza komórka to był Siemens c35. Byłem wtedy fanem Siemensów, a kiedy wyszedł Siemens c75... O matko, ale się cieszyłem, że telefon z aparatem i joystickiem (tak zwykłem to nazywać). Z bratem dostaliśmy po jednym na łebka w prezencie. Niestety ekran w brata komórce został zniszczony, więc trzeba było kupić drugi. Przyszedł, a tam... Zdjęcia poprzedniej właścicielki, w łazience, do stanika włożony płyn do włosów, a w grach jakaś erotyczna Ah wspomnienia. Jeszcze był c65, a któryś ze starszych modeli miał zacną gierkę Prince of Persia. Potem zaczęła się era telefonów z klapką i rozsuwanych. Wtedy Nokia była górą bo trzymały w cholerę długo. Nokia 6288 i E65. Niektóre z nich jeszcze znajdę pewnie na strychu, pewnie jeszcze będą działać. Ah wspomnienia...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów