One Moment One Life. Film opowiada, a raczej przypomina, że pośpiech i nieuwaga na drodze, jest jedną z przyczyn wypadków.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
film oczywiscie sciema bo wszelakie mozliwe badania przeprowadzane w pl dowodza ze jedyna przyczyna wypadkow jest alkohol
Przyczyną śmierci na drogach jest prędkość, i nie polemizujcie z głupotą.
A film dobry, można pomyśleć nad nim.
A film dobry, można pomyśleć nad nim.
Mnie denerwują te filmiki bo w większości z nich wina leży w osobach 3cich a nie kierowcy;] w tym przykład jest ze ktoś Ci nagle otwiera drzwi...odruch? Odbijasz kierownice:) Tak samo w innej kompilacji było ze koleś normalnie wyprzedzał i mu pies wybiegł Mogli by się bardziej postarać z ukazaniem bezpośredniej winy danego kierowcy.
Prędkość nie zabija, bo gdyby tak było to byś umarł w samolocie bo tam "prędkość" jest większa niż w aucie
Zabija... jebnięcie w coś/kogoś a "prędkość" podnosi level zniszczeń i skraca czas na reakcję kierowcy.
Dziękuję dobranoc
Zabija... jebnięcie w coś/kogoś a "prędkość" podnosi level zniszczeń i skraca czas na reakcję kierowcy.
Dziękuję dobranoc
Czy Hanka nie mogła zginąć jak człowiek zderzając sie z innym samochodem?
NcLR napisał/a:
Mnie denerwują te filmiki bo w większości z nich wina leży w osobach 3cich a nie kierowcy;] w tym przykład jest ze ktoś Ci nagle otwiera drzwi...odruch? Odbijasz kierownice:) Tak samo w innej kompilacji było ze koleś normalnie wyprzedzał i mu pies wybiegł Mogli by się bardziej postarać z ukazaniem bezpośredniej winy danego kierowcy.
"Gdybyś wiedział że się przewrócisz to byś sobie usiadł" film przedstawia rzeczy które mogą się zdarzyc i są nieprzewidywalne. My i tak uważamy że nas to nie dotyczy bo przecież jesteśmy świetnymi kierowcami i dlatego powstają takie filmy żeby uświadamiać "tych świetnych kierowców".
"Film opowiada, a raczej przypomina, że pośpiech i nieuwaga na drodze, jest jedną z przyczyn wypadków"
Pokaż go Hance...
Pokaż go Hance...
wie może ktoś , jakie jest źródło filmu ? , strone z kórej wyszedł ? prosił bym o link
Piosenka: We are the emergency - All we ever see of the stars are their old photographs
jaka emo-muzyka -,-
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów